Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Minden eddiginél izmosabb a 17 éves Schobert Norbi hátizma

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi 17 éves fia napról napra fittebb, és egyre több izom kerül fel rá, akár testépítő is válhat belőle.

Schobert Norbi sok vonalon indulhat, el, köszönhetően a kitartásának és annak az éhségének, hogy újabb és újabb dolgokat szeretne megismerni. A tanulás az egyik legfontosabb számára, és már nagyon várja az egyetemi/főiskolás éveket.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Komoly célokat fogalmazott meg, és jó esély van arra, hogy később az Update egyik vezetője legyen. Emellett saját divatmárkán is gondolkozik, rengeteget edz, autókat tesztel, és így tovább, nagyon aktív életet él.

A formáján is erősen visszaköszön a sok edzés, a negatív kommenteket pedig különösen jól kezeli. Talán ő az a családból, aki a legjobban kezeli mindezt, annak is köszönhetően, hogy ebben nőtt fel, pontosan ismeri az embereket.

Nincs olyan nap, hogy ne szentelne időt a mozgásnak, akár futás, akár kondizás formájában. Sokat van az edzőteremben, és mivel az otthonukban is kialakítottak egy kisebb termet, gyakorlatilag bármikor ott van a lehetőség Norbi előtt, hogy fejlődjön.

„Jön a nyár és gondolom, sokan szeretnétek a legjobb formában lenni! Pont ezért tudom ajánlani az Update Jr menüt amivel tudod tartani a napi étkezésedet anélkül, hogy attól tartanál, hogy hizlal…” – írta a posztjában a fiatal Norbi.