Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

A 17 éves Schobert Norbi formája nem fake

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Voltak, akik kételkedtek az egyik fotó láttán, de most videó formájában is megmutatta a 17 éves Schobert Norbi, hogy márpedig valóban így néz ki.

Schobert Norbi 17 éves fia a sport szerelmese lett, imád mozogni, és egy napot sem pazarol el másra. Ha hazaér az iskolából, sok más társával ellentétben nem ül le játszani a gép elé, nem fekszik le aludni, hanem inkább elmegy edzeni és tanul.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Számára a mozgás, a sport egy létforma, amit nagyon szívesen űz, még akkor is, ha ez csak hobbi, hiszen üzleti karrierre készül. Ettől függetlenül nem int búcsút a médiának, és az egyik nagy álma, hogy az Ázsia Expresszben szerepeljen.

Azt is megtudhattuk tőle, hogy a nővére oldalán szállna harcba a milliókért, és ki tudja, talán lehet erre lehetőségük. Mivel Norbi és Lara is rendkívül népszerűek, minden adott lehet ahhoz, hogy rajthoz álljanak.

Időről időre Norbi formáját is megkérdőjelezik, ám most tiszta vizet öntött a pohárba. A korábban látott fotója nem fake, az teljesen valódi, melyet egy videóval támasztott alá, amit alább láthattok, teljes egészében.

„Ezt gondoltam felrakom még egyszer, mert kép formájában volt először az oldalon, és sokan kételkedtek benne, hogy szerkesztett! Pont ezért csináltam videót is!” – írta a posztjában a nagyon fitt fiatal fiú.

Még több bulvár: Schobert Norbi nem adja fel, sok változás jön az Update életében