Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Schobert Norbi nem adja fel, sok változás jön az Update életében

Fotó: Schobert Norbert fitneszedző edzést tart edzenek a FitBalance fesztiválon a Papp László Budapest Sportarénában 2020. október 4-én. MTI/Mónus Márton
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi folytatja a harcot, és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, de nem könnyű a helyzet.

Az elmúlt időszakban számos hír, pletyka jelent meg Schobert Norbi birodalmáról, ami szintén nincs könnyű helyzetben. Az első nagyobb csapást a koronavírus okozta, mely gazdasági szempontból is feladta a leckét.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Gyorsan kellett reagálni a helyzetre, és amikor már azt gondoltuk, túl vagyunk a nehezén, jött az ukrajnai háború és a szankciók. Továbbra sem látni a fényt az alagút végén, ami nyilván az Update-re is hatással van, de Norbi nem adja fel.

A Blikk megkereste a fitneszgurut, aki elismerte, nehéz évek vannak mögöttük, mind személyes, mind üzleti szinten, hiszen nem is oly rég egy betegségből kellett felépülnie. Az első csapás valóban a koronavírus volt, a járvány mélyen rányomta a bélyegét a helyzetre.

Sok változás lesz az Update életében, rengeteg új termékkel

„Az első csapás a koronavírus járvány volt. Rengeteg bolt ráment a vásárlási korlátozásokra: a plázákba nem mehettek be az emberek, így kevesebbet vásároltak, a bérleti díjak azonban nem csökkentek.” – mondta a Blikk kérdésére Norbi.

Norbi nem számíthatott arra, hogy sztrókja lesz, ami akár az életébe is kerülhetett volna. Elárulta, a cégen belül visszaélt a betegségével. „Majd jött a rezsiválság, az élelmiszerinfláció, ami még tovább csökkentette a boltok számát.”

Végül egy komoly befektető állt a cége mögé, és jelenleg teljes reorganizáció zajlik a háttérben. Kiderült, hogy ezentúl lesznek saját boltok is, rengeteg új termékkel, nemcsak Update. Komoly váltáson megy keresztül a cég, ami kapcsán azt mondta, mindenben érintett, de a további részletekről nem beszélhet.