Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Schobert Norbi Jr. az iskolai bántásról: szorongtam, sőt, már elkezdtem tikkelni

Nagyon szerette volna, ha a többiek elfogadják, még „lefizetni” is megpróbálta azt, aki sokat gúnyolta: egy drága cipőt adott neki ajándékba, hátha így jóban lesznek.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Megnyerte a Farm VIP-t, nemrég pedig a Sztárbox ringjében is bizonyított Schobert Norbert Jr., ám volt egy olyan időszak, amikor az osztálytársai céltáblája volt, gúnyolták és megalázták. Az átélt nehézségekről a Frizbi Hajdú Péterrel legújabb adásának felvételén mesélt, amely pénteken 19 órától lesz elérhető a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

„A sok bántás miatt váltottunk iskolát, mert anyáék látták, hogy én ebbe lelkileg teljesen tönkre megyek. Rettentően jó iskolába jártam és nagyon jó oktatást kaptam, de ettől függetlenül nem bírtam volna tovább” – fogalmazott. Elmondása szerint mindent megtett volna azért, hogy a többiek elfogadják, még „lefizetni” is megpróbálta azt, aki sokat gúnyolta. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Próbáltam barátkozni, de valahogy mindig megkaptam a bántást. Volt olyan, hogy bevittem az új Air Maxemet, az új Nike cipőmet, majd odaadtam ajándékba az osztálytársamnak, csak hogy jóban legyünk. El is fogadta, de ugyanúgy kaptam a bántást” – emlékezett vissza Norbi. Később viszont édesanyjának, Rubint Rékának feltűnt, hogy gyermeke nem hordja az új cipőjét.

„Anya be is jött az iskolába, mert látta, hogy nem hordom a cipőt, és kérdezte, hogy hol van… Először azt mondtam, hogy elhagytam, de nyilván nem hagytam el, mert odaadtam annak a fiúnak. Közben az meg nem merte felvenni, mert a szülei annyira nem hitték el, és nem is merték hordatni a gyerekkel, mivel ők nem nagyon engedhették meg, hogy ilyen cipőt vegyenek” – magyarázta. Majd azt is elmondta, édesanyja miként reagált, amikor tudomást szerzett a történtekről.

„Bejött, elbeszélgetett velük, de azután sem történt semmi. Sőt, végül anya ellen lázadtak fel a szülők” – folytatta, hozzátéve, hogy Réka senkivel sem beszélt csúnyán, csak úgy reagált, ahogy a legtöbb szülő tette volna. Ám végül be kellett látniuk, hogy nincs más megoldás, mint az iskolaváltás. „Látták, hogy szorongtam, sőt, már elkezdtem tikkelni. Erősen pislogtam a szememmel, ami egy tipikus tünet” – mondta Norbi a csatornán, amelyből a Blikk szemlézett.