Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Gáspár Laci feleségének formája láttán sokan csak irigykedhetnek

Abszolúte irigykedhetnek Gáspár Laci feleségének formájára, aki egyre látványosabb vonalakkal hívja fel magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Nikoletta
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre több sztárnak készül el az aktuális nyári formája, láthattuk ezt Tolvai Reni esetében is, aki szenzációsan néz ki. Egyszerűen lenyűgöző, amit összehozott az énekesnő, soha ezelőtt nem volt ennyire kidolgozott a teste, mint most. Erre is büszke lehet, és mindig kínos olvasni, amikor egyesek belekötnek, olyanok is, akik fele ilyen jó formában nincsenek.

Szandi ugyan más generáció tagja, a 40-es éveiben is parádésan néz ki, döbbenetesen jól tartja magát. Még inkább büszke lehet, hiszen egy nő számára mindig nehezebb formában maradni a 40-es és az 50-es éveiben, pláne édesanyaként. Azok, akik édesanyák, és ebben a korban járnak, pontosan tudják ezt. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Ha pedig az 50-es korosztályra tekintünk, rögtön Barta Sylvia jut eszünkbe idehaza. A TV2 sztárjára tömegek irigykednek, őt is érik támadások emiatt, hiszen szép élete van, jól él, és olyan formája van, mint a legformásabb 20 éveseknek. Ez megint csak beszédes a kitartását illetően, ami a helyén van, akárcsak a szíve.

A világsztárok között is vannak páran az 50-es korosztályból, Jennifer Lopez talán a legismertebb közülük. A sztárok is csak irigykednek rá, számukra is motiváló az, hogy évről évre letesz az asztalra az énekesnő, és még fog is, mert nem lassít.

Gáspár Niki ugyan fiatalabb, szintén tudja, hogy édesanyaként minden nehezebb. Ennek ellenére ő is élete formáját hozta össze, vonzóbb, mint ezelőtt, le a kalappal előtte. Remekül állnak rajta ezek a szettek, és megmutatják, hogy egy forma milyen izgalmas tud lenni. A nyári forma nála is rendben van, jöhet az igazán meleg időjárás.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.