Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Új műsorvezetőket jelentett be az RTL

Az RTL Magyarország hivatalos tájékoztatás szerint új nevek csatlakoznak a Reggeli stábjához, akik ezzel nagy lehetőséget kapnak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Minden eddiginél nagyobb a körforgás a csatornáknál, többek között Majka, Pápai Joci és Tóth Andi is visszatért az RTL-hez, míg Szabó Zsófi a TV2-höz, ahol több műsorvezetői feladatot is kapott. Gelencsér Timi viszont elhagyja a csatornát, és nem kizárt, hogy az RTL-t fogja erősíteni a jövőben, igen jó esélyek vannak erre.

Az RTL most azt jelentette be, hogy két új névvel bővül a reggeli műsorok, a Reggeli. Szondi Vanda, az RTL Híradó és a XXI. század című műsorok állandó riportere és Ember Márk, színész csatlakozik a gárdához. A Reggeli nézői május 6-tól számíthatnak rájuk a képernyők előtt. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Szondi Vanda éppen 10 éve erősíti az RTL Híradó kötelékét. Két gyermek édesanyja, évek óta tagja a XXI. század című műsor csapatának, alapvetően belpolitikai riporterként tevékenykedik. Komolyabban egyetemistaként kezdett tévézéssel foglalkozni, ezt követően közel 7 évet dolgozott a köztelevíziónál – tudhattuk meg a közleményből.

Nagy kihívások várnak rájuk

„A Reggeliben a vendégszerepléseket nagyon élveztem, amiben óriási szerepe volt a szerkesztőség kedves, segítőkész és befogadó csapatának. Bár sokszor tudósítottam már élőben a világ legkülönbözőbb pontjairól, a legkülönbözőbb eseményekről, egy több órás élő stúdió műsor adta adrenalin löket semmihez sem hasonlítható. Örülök az új kihívásnak és bevallom izgulok is részben a feladat újszerűsége, részben az ezzel járó változások miatt.” – árulta el boldogan vanda.

A műsorvezetés mellett ugyanis Vanda folytatja híradós munkáját és a XXI. század csapatának is tagja marad. Ember Márk gyerekkorában az édesanyja által vezetett színjátszó csoport tagja volt. Több hangszeren játszik, több zenekar tagjaként is lépett már fel. A Színház-és Filmművészeti Egyetem színész szakán diplomázott, gyakorlatát a Vígszínházban töltötte, majd a társulat tagja lett. Dolgozott a Thália Színházban is, jelenleg szabadúszó. Legutóbb az RTL+ Valami Amerika című sorozatában tűnt fel.

Márk számára is nagyszerű kihívást jelent mindez, és egyúttal olyan lehetőséget is, ami által tovább fejlődhet. „Nagyszerű kihívás, egy élő műsorról van szó, ami abszolút új helyzet számomra és felelősséggel is jár. Kifejezetten jól éreztem magam a vendégműsorvezetői szerepben, igyekszem a legjobb tudásom szerint helyt állni a következőkben. Amikor megérkezett a felkérés, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy elfogadjam. Egy nagyszerű csapat tagja lehetek, amiért már most hálás vagyok a szerkesztőségnek!”