Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Rejtélyes módon tűnt el két ausztrál és egy amerikai állampolgár a mexikói Alsó-Kaliforniában

Az eltűnt személyek feltehetően kempingeztek és szörföztek korábban, ám a lefoglalt szálláshelyre nem érkeztek meg, sátraik pedig üresen állnak.

...svg content...Fotó: EPA/Luis Torres
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Washington Post információi szerint María Elena Andrade Ramírez, a mexikói Alsó-Kalifornia állam főügyésze számolt be arról, hogy három külföldi állampolgár feltehetően szörfözött és kempingezett a partoknál, Ensenada tengerparti város közelében, de a hétvégén nem jelentek meg a szálláshelyükön.

Az eltűnések kapcsán a mexikói hatóságok csütörtökön közölték, hogy üresen álló sátrakat találtak, valamint kihallgattak három embert a két ausztrál és egy amerikai állampolgár eltűnésének ügyében, akiknek a hétvégén veszett nyoma. Andrade Ramírez beszámolója szerint az elhagyott sátrak mellett talált bizonyítékok valamilyen módon kapcsolódnak a három személyhez: Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

„Egy nyomozókból álló munkacsoport csapat van a helyszínen, ahol utoljára látták őket, ahol sátrakat és egyéb bizonyítékokat találtak, melyek kapcsolatba hozhatók ezzel a három emberrel, akik kapcsán nyomozás folyik. Sok fontos információ van, amit nem hozhatunk nyilvánosságra. Nem tudjuk, milyen állapotban vannak.”

Az állami főügyész megjegyezte, noha a drogkartellek aktívak a térségben, azt mondta, hogy jelenleg bármi lehetséges, így nem zárnak ki semmilyen lehetőséget, míg meg nem találják őket.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.