Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Bognár György elmondta, milyen döntőre számít a Ferencváros ellen a Magyar Kupában

Bognár György egy igen nehéz időszakon van túl a Pakssal, több egymást követő vereséget szenvedtek, miközben elvesztették a bajnokságot.

...svg content...Fotó: Feczkó Tamás, a Kisvárda (b) és Bognár György, Paksi FC vezetőedzője a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott Paksi FC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Paksi FC Stadionban 2024. április 23-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Félő volt, hogy folytatódik a negatív széria, ugyanis a csapat már öt egymást követő vereségnél járt, amikor megszakadt a negatív széria. Nem volt álommeccs, amivel nyertek, viszont mentálisan sokat segíthetett a csapatnak, annak a csapatnak, akiknek Varga Barnabás távozását is fel kellett dolgozniuk.

Nem titok, hogy a Paksra igen komoly hatással bírt, hogy Varga Barnabás már nem tagja a keretnek, aki a Ferencvároshoz került, ahol ugyanolyan tempóban gyártja a gólokat, és a válogatottban szintén fontossá vált a játéka. „Elég jelentős változás történt nyáron a csapatunkban, gondolok például Varga Barnabás távozására. De két-három forduló után rájöttünk, hogy visszafogottabb játékot kell játszanunk.” – mesélte Bognár György, a Paks edzője az interjújában. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Az viszont nem volt kérdés, hogy nem lesznek kiesési gondjai, emiatt is lőtték be magukat az 5. és 7. hely valamelyikére. „Azt sejtettük, hogy kiesési gondjaink nem lesznek, ugyanakkor a Puskás Akadémia és a Debrecen is jobb játékoskerettel rendelkezik, ezért lőttük be magunknak az 5-7. helyet.” – idézte az M4 Sport a Paks vezetőedzőjét, akivel érdemes megnézni a teljes interjút.”

Ami igazán problémát jelentett a Paks számára, azok a kimaradt helyzetek, miközben a védekezés sem volt mindig a helyén. „Viszont én jobban szerettem azt a játékunkat, amikor több esemény történt a pályán, igaz, hogy több gólt is kaptunk, de nyolc-tíz helyzetünk volt egy meccsen, nem csak négy-öt.”

Vár még egy nagyon fontos mérkőzés a Paksra, ugyanis ismét bejutott a Magyar Kupába, ahol a Ferencváros ellen fognak játszani. Nem sokon múlt, hogy az NB2-es Nyíregyháza legyen az ellenfelük, ám a végén a Fradi fordítani tudott. „Nyílt mérkőzés lesz. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy a Fradi jobb játékerőt képvisel, ők az esélyesek. Hogy mi milyen szinten tudunk ehhez alkalmazkodni, több támadást tudunk-e kezdeményezni, mint legutóbb, az majd a döntőn derül ki”

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.