Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,435 $

Schobert Norbi Jr. és Rubint Réka a Szent István Bazilikában imádkozott a Sztárbox előtt

Schobert Norbi Jr. és Rubint Réka is hisz Istenben, ami miatt úgy döntöttek, a Szent István Bazilikában fognak imádkozni a Sztárbox előtt.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban sokat szerepeltek a médiában a Schobert-családtagok. Nemrég a családfő, Schobert Norbi beszélt arról, hogy nem hisz a Holdra szállásban, amivel megint megosztotta az emberek véleményét.

Mindeközben Schobert Norbi Jr. és Rubint Réka Palik László műsorában adott interjút. Palik szerint Norbi egyelőre nem bajnok, de az édesanyja számára az, még ha nem is szó szerint, mert a bokszmeccset Istenes Bence nyerte meg. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Norbi edzője nagyon tehetségesnek látja a fiatal fiút, és az a terve, hogy még az olimpiára is kivigye. Érdekes lett volna látni, hol tartana most a bokszban, ha már alig pár évesen megismerkedik ezzel a sporttal.

Jelentős hátrányt kell ledolgoznia azon tehetséges kortársaival szemben, akik már több mint 10 éve bokszolnak. Hajdú Péter műsorában árulta el, hogy a nagy meccs előtt a Szent István Bazilikában imádkozott Rubint Rékával.

Norbi csak annyit szeretett volna, ha nem is nyeri meg a meccset, abból ne jöjjön ki rosszul. Az imák meghallgatásra találtak, mert sokkal több szó esett róla, mint Bencéről, hiába nem ő lett a befutó.