Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Star Wars-nap alkalmából hatalmas kedvezménnyel húzhatod be a Star Wars Jedi: Survivort

May the 4th be with you!

...svg content...Fotó: Respawn Entertainment
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Star Wars Jedi: Survivor az éves Star Wars-napi ünnepségek részeként több helyen is akciósan megvásárolható. A május 4-i ünnep idén hétvégére esik, így az ünnepet a Respawn Entertainment remek akció-kalandjátékával ünnepelhetik a rajongók.

Első körben fontos megjegyezni, hogy az Xbox Series X|S tulajdonosoknak nem feltétlenül kell megvásárolniuk a Survivor egy példányát, hogy játszhassanak vele, ugyanis a cím nemrég került be az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásba. Sőt, az EA Play előfizetők számára is elérhető, ami a Game Pass Ultimate csomaggal együtt jár. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatokat alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

A Survivor elődje, a Star Wars Jedi: Fallen Order, szintén elérhető az EA Playen és a Game Passon. A Game Pass Ultimate 14 napos ingyenes kipróbálási lehetőséget kaphatsz, ha új előfizető vagy. PlayStationön szintén hasonló a helyzet: noha jelenleg nem akciós a Survivor a PS Store-ban, az EA Playen szintén elérhető, így az előfizetéssel rendelkezők anélkül is játszhatnak vele, hogy külön megvásárolnák.

Ha azonban PC-re vásárolnád meg a Survivort, van egy remek hírünk: a Steamen ugyanis a cím most 27 267 forint helyett 55 százalék kedvezménnyel 12 268 forintért megvásárolható; a Deluxe Edition 35 059 forint helyett 50 százalék kedvezménnyel 17 527 forintért kapható, míg a Bundle, mely tartalmazza a Fallen Ordert és a Survivort is, még ennél is komolyabb kedvezménnyel megvásárolható: az eredeti 42 847 forint helyett ugyanis nagylelkű 71 százalékos kedvezménnyel mindössze 12 439 forint. Az Epic Games pedig még ennél is komolyabb akcióval várja a PC-seket: mindössze 10 795 forintért húzhatjuk be a Survivort.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Vitézy Dávid pillanatokat alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Vitézy Dávid is belelendült a budapesti kampány hajrája előtt, ami még sokba kerülhet Karácsony Gergelynek, miközben Szentkirályi Alexandra sem kíméli Budapest főpolgármesterét.