Schobert Lara elmondta, mit élt át a fájdalmas szakítását követően

Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
not image

Hujber Dávid

2021. november 27. - 01:05

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya a szakításáról is beszélt Palik Lászlónak, ami nem volt könnyű számára, hiszen két éven át voltak együtt.

Szép lassan mindhárom Schobert felnő, Lara például már nagykorú, ő a család első szülöttje, míg az idősebbik fiútestvére két évvel fiatalabb nála. A Palik Lászlónak adott videós interjúból az is kiderült, hogy Lara és Norbika már nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással.

Nem sokkal azután, hogy Palik édesapja elvesztéséről beszélt az egyik videójában, közzétette azt a felvételt, amiben a két fiatallal beszélget futás közben, még a novemberi hónap első hetében.

Természetesen a magánélet is szóba került, amire nemcsak Norbi és Réka ügyel, hanem Réka, illetve Norbika is. Sokat tanultak erről az évek alatt, és ismert emberként nem lehet könnyű dolguk.

Lara például arról is beszélt, hogy szakított a párjával, amit nyilván nehezen élt meg, hiszen két évet voltak együtt. Ilyenkor fiatalon ezek az érzések talán még fájdalmasabbak, de hamarabb is múlhatnak el, bár nem minden esetben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.