Kiderült, meddig feküdt Schobert Norbi magatehetetlenül háza kapujában

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. november 26. - 09:23

Rubint Réka megrázó részleteket árult el a LifeTV műsorában Hajdú Péternek Schobert Norbi agyi stroke-járól.

Mint arról korábban írtunk, Réka Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, ahol nyilván szó esett Norbi stroke-járól is, ami akár az életébe kerülhetett volna. Nagyon szerencsének mondhatja magát, hogy nem a sétája közepén esett össze az erdő szélén, vagy később az autóban ülve.

Utólag belegondolva, valóban nagy szerencsén múlhatott az élete, amit nemcsak az égieknek és a mentősöknek köszönhet, hanem a feleségének is, aki épp otthon tartózkodott.

Réka számára furcsa volt, mert már másfél óra is eltelt, mióta Norbi elment futni, és úgy érezte, ennyi idő alatt otthon kellene lennie. Utólag tudta meg, hogy ekkor már fél órája feküdt a garázs előtt magatehetetlenül, nem tudott segítséget hívni.

„Csöngetett a szomszéd, ott volt nálunk a segítségem, őt kértem meg, hogy nézze meg ki az. Egy pillanat múlva jött be újra azzal, hogy nagy a baj, Norbi rosszul van. Azonnal futottam kifelé és láttam, hogy a szomszéd már felültette őt a kerítés mellé. Nézett rám értetlen arccal, és láttam, hogy lóg a jobb lába és a jobb karja. Nem tudott beszélni.” – idézte a Ripost Rékát a hosszabb interjúból.

Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi még Rácz Jenőre sem hallgatott, óriásit kockáztatott

A mentők nagyon hamar, percek alatt megérkeztek a helyszínre, és a következő pillanatban már mentőhelikopterrel szállították kórházba Norbit. Összesen 45 percet feküdt magatehetetlenül, ami ebben az állapotban rendkívül sok idő, és a biztonsági kamerás felvételeken látszott, ahogy szép lassan összeomlik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.