Meghalt volna Schobert Norbi, ha Rubint Réka aznap nincs otthon?

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021. november 25. - 19:53

Szemtől szemben tette fel a kérdést Hajdú Péter Rubint Rékának, aki sírva mesélte el a történteket, amely akár Schobert Norbi életébe is kerülhetett volna.

Schobert Norbi nem egyszer volt már halálközeli állapotban, de eddig mindig vele voltak az égiek, illetve szerencséje is volt, valamint a lehető leggyorsabban érkezett ki hozzá a segítség.

Norbi hálás lehet a sorsnak ezért, legutóbb nyáron került bajba, és mindenfajta komolyabb előjel nélkül kapott agyi stroke-ot. Épp a kutyájával sétált, amikor megtörtént a baj, mely a lehető legrosszabb véget is érhetett volna.

Ha az erdő szélén esik össze, és nem fényes nappal lesz rosszul, hanem az esti órákban, lényegesen kevesebb esélye lehetett volna a túlélésre. Mivel nem vitt magával telefont, értesíteni sem tudta volna a családját, de az állapota sem volt ideális ehhez.

Konyhafőnök VIP: Osvárt Andi táncolt örömében, amikor megtudta a hírt Rácz Jenőről

Réka épp otthon volt, majd kiment a ház elé, ahol látta az összeesett férjét, borzalmas érzések foghatták el. Az orvosi segítség gyorsan érkezett, mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol műtőbe tolták.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.