Sárközi Ákos keményen odaszólt A Konyhafőnökben, Rácz Jenő fenékedzést tartott

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sárközi Ákost sem kell félteni A Konyhafőnökben, addig Rácz Jenő edzést tartott.

„Kénytelen leszek diktátor Flórát elővenni” – Flóra átvette az irányítást Balázstól. Flóra ámuldozva figyelte, hogy Balázs milyen higgadtan dolgozott a legnagyobb pánik közepette is, ami a lány szerint leginkább annak volt köszönhető, hogy fejben egészen máshol járt. Sárközi Ákosnak azonban nem tetszett a kialakult helyzet, így közbelépett – írja az RTL Magyarország.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Flóra üvöltve esett Balázsnak a tálalásnál. Flórának az idő mellett csapattársaival is meg kellett küzdenie: a lány szerint Dani csapkodott maga körül, Balázs pedig a maga komótos tempójában tálalta ki az elkészült elemeket. Az utolsó pillanatig bizonytalan volt a kék csapat tányérjainak jövője, ami ismét előhozta Terminátor Flórát.

„Eddig is sz*r volt a dumád, most is az” – Sárközi Ákos beszólt Daninak. Dani próbálta elterelni a figyelmet arról, hogy az előételük nem az eredeti tervek alapján készült, azonban ez Sárközi Ákosnak nem jött be. Ennél nagyobb problémáik is voltak: a séfjük szerint egyetlen ember erőfeszítéseinek köszönhető, hogy egyáltalán volt mit kitálalniuk.

Fördős Zé és Rácz Jenő megedzette a pirosak popóját. A második feladat popópultja inspirálta a zsűrit, így Fördős Zé tornaórát tartott a pirosaknak: a hátrányuk miatt 10 percenként a zsűripult mellett kellett guggolniuk. A gyakorlatot maga Rácz Jenő mutatta be, felmentést pedig egyedül a konyhafőnök kapott.