Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Halálos hajóbaleset történt Verőcénél, ahol egy szállodahajó és egy másik hajó ütközött össze egymással.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A köztelevízió számolt be a halálos hajóbalesetről, ami Verőcénél történt. Keveset tudni a súlyos incidensről, de annyi már most kiderült, hogy egy szállodahajóval ütközött össze egy másik hajó, melynek következtében ketten meghaltak, öten pedig eltűntek.

Emiatt lehetséges, hogy tovább nő az áldozatok száma. Hamarosan részletes tájékoztatás jelenhet meg a halálos baleset kapcsán, egyelőre arról sincs információ, milyen korúak az áldozatok és az eltűntek, illetve mi okozhatta a tragédiát.

Az M1 tudósítása szerint egy kis géphajó ütközhetett össze az éjjeli órákban a szállodahajóval, amit Komáromnál állítottak meg, oldalán egy sérüléssel. A két megtalált áldozat egy férfi és egy nő, míg az öt eltűnt közül hárman férfiak, ketten pedig nők, akiket jelenleg is nagy erőkkel keresnek.

A partra vontatott géphajón összesen nyolcan utaztak a halálos baleset idején, akik kivétel nélkül felnőttek voltak. A rendőrség ezekben a pillanatokban helyszíni szemlét tart szakértők bevonásával, miközben ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást indítottak.