Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Tragédia történt Sárközi Ákos családjában

Mély részvétünket fejezzük ki Sárközi Ákosnak és családjának, miután elment az ismert és közkedvelt chef édesanyja.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Sárközi Ákos egy nagyon népszerű chef Magyarországon, sokan nézhetik miatta is A Konyhafőnököt, ahol Fördős Zével és Rácz Jenővel alkot nagy triót. Hosszú évek óta dolgoznak együtt, és nem is lehetne elképzelni nélkülük a műsort, mely továbbra is az RTL egyik legfontosabb projektje.

A Konyhafőnök VIP szintén nagy népszerűséggel fut, amiben hírességek, sztárok feszülnek egymásnak a konyhában. Ákos is mindig igyekszik kiválasztani a legjobb versenyzőket, ami sosem egyszerű. Lehet valaki nagyon tehetséges, ha nem bírja a nyomást, akkor ezt a műsort biztosan nem neki találták ki. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Ákost rengetegen megszerették az évek alatt, büszke lehet rá a családja, ám most nagyon rosszul kezdődött az év számukra. A chef ugyanis bejelentette, örök álomra hajtotta a fejét az édesanyja. Egy anya elvesztése mindig óriási fájdalommal jár, és ebben az esetben csak annyit tehetünk, hogy őszinte részvétünket nyilvánítjuk.

„Mindent neked köszönhetek és sosem lehetek elég hálás, örökre a szívembe zárlak. Édesanyám 2024.” – írta a posztjában Ákos, bejelentvén a tragikus hírt az Instagram oldalán, ahol egyre többen fejezik ki részvétüket. Nehéz mit mondani ebben a helyzetben, talán sokkal többet nem is lehet, őszinte részvétünk.

„A fájdalom mélyén szeretném hálámat és tiszteletemet kifejezni, hogy olyan kivételes ember voltál, aki a férjemet abban az egyedülálló emberré nevelted, aki engem most boldoggá tesz. Hihetetlenül hálás vagyok, hogy szeretettel olyan értékeket adtál neki, amik ma teljesen betöltik az életemet. Soha nem felejtem el azt a szeretetet, amivel körülöleltél minket. Nagyon hiányozni fogsz nekünk!” – írta a hozzászólások között Ákos felesége.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.