Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Új évadot kap A Konyhafőnök az RTL-en, már lehet rá jelentkezni a hatalmas pénznyereményért

Rácz Jenőék újabb évadot vállalhattak el az RTL-en A Konyhafőnökben, ugyanis már várják a jelentkezőket.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé nélkül el sem lehet képzelni az RTL egyik legsikeresebb műsorát, ami hosszú évek óta éves szinten új évadokat kap. Az emberek imádják a konyhai eseményeket, akárcsak a rivális TV2-nél a Séfek Séfjét, akik már végeztek az új szezon leforgatásával, mely után Ördög Nóri az Ázsia Expressz új évada miatt elutazott a Fülöp-szigetekre.

Az RTL is készül pár újdonsággal, és A Konyhafőnök miatt sem kell aggódnia a nézőknek, mert új évadot indítanak. Olyannyira beindultak az események, hogy az RTL várja a jelentkezőket az oldalán, ahol a „jelentkezés” gombra kattintva minden szükséges információ elérhető. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Ezúttal is sok pénzt lehet nyerni, egészen pontosan 10 millió forintot. Ez az összeg hosszú távon akár életeket változtathat meg, ha azt okosan fektetjük be és jól forgatjuk. Emellett a győztes a közösségi médiában is népszerű válhat, egyszerűen csak élni kell a lehetőséggel. Abban is biztosak lehetünk, hogy sok újdonság vár ránk az új évadban, aminek forgatásai a közeljövőben elkezdődhetnek, ám most a jelentkezéseké a főszerep.