Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.

...svg content...Fotó: A paksi csapat gólöröme a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntõjében, a Paksi FC - Ferencvárosi TC mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. május 15-én. A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyõzte a bajnok Ferencvárost. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks végül megszerezte a második helyet a bajnok Ferencváros mögött, ahonnan villámgyorsan távozott Sztankovics. Még egy évet sem töltött el Budapesten, amivel több szurkolónál is kihúzta a gyufát, nem beszélve arról, amit Lisztes Krisztiánnal csinált a Magyar Kupa döntőjében. Azzal magyarázta a csere cseréjét, hogy a fiatal játékos beteg volt.

Sztankovics azonban már a múlt, akit egy nagyon ismert és sikeres edző válthat a kispadon. Rafel Benítez a Fradi történetének legismertebb trénere lehet, aki korábban Bajnokok Ligáját is nyert a Liverpool színeiben, de a Real Madridot és a Chelsea-t is irányíthatta rövidebb ideig, amit nem sokan mondhatnak el magukról. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A Paks a Magyar Kupa megnyerésével mentette meg a szezonját, illetve azzal, hogy végül behúzták az ezüstérmet. A Kisvárdát fogadták odahaza, akik ellen a 34. percben szerezték meg a vezetést Mezei révén, majd a 84-ben Hahn eldöntötte a kérdést. Ugyan a kizárólag magyar játékosokat foglalkoztató Paks gólt kapott a hosszabbításban, az nem befolyásolta a 3 pont sorsát.