Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Kulcsár Edina férje néha Gucciban megy le egy doboz tejért

G.w.M. nagyon szereti a drága, luxusmárkás termékeket, nem kevés pénzt költhetett el ezekre a termékekre az évek alatt, ugyanakkor nem is bánta meg.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

G.w.M. a tehetségének köszönhetően már nagyon fiatalon szép pénzeket kereshetett. Ezzel egy nagy álma valósult meg, mert mindig is tehetős, gazdag ember szeretett volna járni, aki az olasz divatházak szereléseit hordja, természetesen eredeti termékekkel. Emiatt egy ideje megengedheti magának, hogy talpig Gucciban jelenjen meg.

„Sok ruhadarabom van, amire büszke vagyok. Nagyon nagy álom volt nekem például a Gucci, meg a Louis Vuitton, hogy egyszer majd ilyen márkákat hordhatok, és büszke is vagyok arra, hogy elértem ezt a célom. Nagy becsben tartom őket, bár az is igaz, hogy én a tárgyakhoz nem tudok annyira ragaszkodni” – mesélte a Bors kérdésére G.w.M. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Az sem titok, hogy vannak napok, amikor a rapper nagyon szeret kiöltözni. Megjegyezte, amikor kinyitja a gardróbot, elég jó cuccokhoz tud nyúlni, és azt mondta, ha olyan napja van, akkor Gucciban megy le egy doboz tejért. Vannak, akik irigykednek rá emiatt, de már ő is jobban kezeli a támadásokat, és inkább a saját életével foglalkozik.

Máskor pedig csak arra vágyik, hogy valami kényelmesben legyen, és olyankor napokon át ilyen ruhákat hord. Ennek kapcsán árulta el, amikor intézkedik, szaladgál, általában nem viszi túlzásba a megjelenést, és odahaza szeret apukás szetteket hordani. „Otthon is szeretek apukás szettben lenni, de amikor rám jön az, hogy fel akarok öltözni, akkor meg túlzásokba esek”

A Bors a cikkében megjegyezte, az a Dolce & Gabbana napszemüveg, amit viselt az egyik eseményen, több mint 100 ezer forintba került, ugyanakkor az órája sem filléres darab, igazi luxus, amit csak az igazán tehetős emberek engedhetnek meg maguknak.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.