Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Radics Gigi könnyekig ható szavai

Fotó: Instagram/Radics Gigi
not image

Hujber Dávid

2022. október 5. - 00:03

Mindig jó érzés látni és érezni azt, hogy egy anya számára mennyire fontos a gyermeke, és milyen hálás azért, hogy ott van vele.

Radics Gigi egy ideje elsősorban már édesanya, ami egyúttal a legkülönlegesebb” foglalkozás”, mely örökre szól. A kiváló és kivételes énekesnő fiatalon lett édesanya, aminek természetesen megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Minden előnnyel és hátránnyal megéri édesanyának lenni, de nyilván mindez könnyebb, ha van mögöttük egy biztos családi háttér. Gigi szerencsés, mert megvan a stabilitás, ami lehetővé teszi azt, hogy folytassa a karrierjét.

Ez is szükséges ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen, hiszen a zene ugyanúgy az élete, mint bármi más. Sokat ad hozzá az ember életéhet, az értékeihez, és egyúttal rendkívüli módon képesek feltölteni a rajongók az énekesek.

Gigi többek között emiatt is hálás, ám most a gyermeke kapcsán írt szép sorokat, aki már két esztendős. Csak úgy repül az idő, míg a büszke anyuka egyre boldogabb és boldogabb, hogy láthatja felnőni azt a életet, mely a legfontosabb számára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.