Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Radics Gigi elmondta a véleményét Hunyadi Donatelláról

Hunyadi Donatella is letáncolta a második táncát az este folyamán, ami egy párbaj volt, és igazán élvezte is azt.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tünde nagyon büszke a lányára, akivel a legjobb barátok. Szinte mindent megbeszélnek egymással, és miután már Donatella is népszerűvé vált, az édesanyja segíthet neki abban, hogyan kezelje ezt.

Donatella számára a Dancing with the Stars hozta el a nagy változást, hiszen ezelőtt nemigen szerepelt ekkora műsorban. Tudatosan mondott nemet a lehetőségekre, most azonban kivételt tett. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Gigi nagyon örült annak, hogy Donatellával dolgozhatott a héten a párbajtánc miatt, mivel ráragadt a fiatal lány pozitív energiája és kisugárzása. „Ez most nekem nagyon kellett ez a töltet. Én nagyon jól éreztem magam attól függetlenül, hogy voltak hibáink.”

Donatella egyetért Gigivel, és kiemelte, nagyon gyorsan rakták össze a táncukat, viszont legalább akkora szívvel, lelkesedéssel és energiával. „Szerintem a hibáktól el lehet tekinteni.” – mondta nevetve Kiszel Tünde lány.

Gigi ugyan fontosnak tartja a zsűri véleményét, számára fontosabb, hogy odabent jól érezzék magukat, elégedettek legyenek, illetve a közönség remekül szórakozzon. Ez megtörtént, és mindketten továbbjutottak a következő körbe, míg Király Lindának búcsúznia kellett.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.