Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

...svg content...Fotó: Twitter/Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rajongók, játékosok milliói várnak GTA 6 megjelenésére, és egy ideje tudhatjuk, a játék készülőben van. Sőt az első előzetes is megjelent róla, ami nagyobbnál nagyobb rekordokat döntött meg. Generációk nőttek fel a korábbi részeken, és várhatóan a GTA 6 is messze meg fogja előzni a korát.

Mint arról a GameRant is beszámolt, a Take-Two újabb hivatalos bejelentést tett, melynek kapcsán elárulták, 2025 őszére tervezik a megjelenést, ami azt jelenti, már nem kell túl sokat várnunk rá. A nagy leleplezés még 2023 decemberében történt, viszont azóta csendesen teltek a hónapok, a készítők semmilyen új információt nem jelentettek meg. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Sokan aggódtak, és olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy 2026 lehet a következő dátum, amikor is kiadják a játékot. Ennél sokkal jobb a helyzet, és a 2025-ös megjelenésig tovább csiszolhatják a gamet. A hírek szerint a GTA 6 olyan innovációkat is fog tartalmazni, ami alapjaiban lesz hatással a játékiparra, és minden korábbi eladási rekordot megdönthet majd.

Ami biztos, 2025 októbere és decembere között fog megjelenni a játék, ebben az idősávban tervezik piacra dobni, tehát valamivel több mint egy év múlva. Jövő ilyenkor már igen közel fogunk állni a nagy pillanathoz, és ettől a ponttól kezdve várhatóan időszakosan új előzetesek, fotók, információk jelenhetnek meg minden idők legismertebb játéksorozatáról.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.