Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Mi derült ki a GTA 6 traileréből?

Végre ez a nap is elérkezett, ma debütál a GTA 6 első hivatalos trailere!

Fotó: YouTube/ Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Grand Theft Auto 6 trailerének megjelenése már nagyon régóta váratott magára, hiszen már egy évtized telt el azóta, hogy megjelent az utolsó GTA, és még ennél is hosszabb idő telt el azóta, hogy a fejlesztő Rockstar Games először mutatta be a saját teaserét.

Több, javarészt a tavaly szeptemberi gigaszivárgásnak köszönhetően már volt némi sejtésünk arról, hogy nagyjából mire számíthatunk, most azonban végre megérkezett a trailer, amire mindenki várt, s ami alig több mint 24 óra leforgása alatt minden valaha volt rekordot megdöntött. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A Rockstar egyébként még korábban jelezte, hogy egészen addig fog várni a játék bemutatásával, míg az teljesen kész nem lesz, arra azonban talán senki sem számított, hogy ez egy évtizedig fog tartani.

A játék 2025-ben érkezik: a Rockstar következő nyílt világú eposza Vice Citybe visz vissza minket egy újabb kaland erejéig, ami a megszokott módon tele lesz autólopásokkal, gyilkosságokkal, rablásokkal és egyéb válogatott bűncselekményekkel.

S bár a játék első trailere rövid, elsőre épp elég információt tartalmaz a játék helyszínével, főszereplőivel és a sztoriban elérhető tevékenységeivel kapcsolatban. Többek között az is kiderült a trailerből, hogy a Grand Theft Auto: Vice Cityvel ellentétben, amely az 1980-as években játszódott, úgy tűnik, hogy a GTA 6 a modern korban fog játszódni.

A trailer alatt több közösségi média celebet is láthatunk videókat készíteni, ami azonban a legfeltűnőbb volt velük kapcsán az a hajuk volt: a haj már régóta az egyik legnehezebben animálható dolog a videójátékokban, és úgy tűnik, a Rockstar alig várja, hogy megmutathassa a játékosoknak, milyen előrelépést tett a GTA 6-tal.

Kapunk egy rövid bepillantást a trailerben, ahol egy bikinis nő rázza a fejét, miközben a haja ide-oda hullámzik, sőt: még a vállára is valósághű árnyékot vet. Lucia, az egyik főszereplő pedig egy nyomkövetős lábbilincset visel, ami hatással lehet a játékmenetre, mivel bizonyos határokon túl korlátozhatja a mozgást.