Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,25 Ft
Euró
391,84 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
61,993 $

Nem valószínű, hogy 2025-nél korábban debütál a GTA 6

Az újabb rajongói őrületet az indította el a játék kapcsán, hogy Geoff Keighley lájkolt egy tweetet.

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, végre megtörtént, amire milliók vártak és a Rockstar végre megszólalt a GTA 6 kapcsán: annyit tudtunk meg, hogy valamikor decemberben érkezik majd a GTA 6 első trailere, noha a pontos bemutatódátum egyelőre rejtély.

A rajongók pedig most azt feltételezik, hogy az első trailer a The Game Awards alatt debütál: mindamellett, hogy a The Game Awards egy nagyszabású, hatalmas játékközönséget vonzó esemény, december 7-én kerül megrendezésre, ami történetesen egybeesik a Rockstar Games által közölt december eleji bemutatóval. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Ennek alapján meglehet, hogy a trailer majd az eseményen debütál, noha a Rockstarból kiindulva az is bőven elképzelhető, hogy a The Game Awards-tól függetlenül dobja be a trailert. Miután pedig a Rockstar robbantotta a hírt a trailerről, a közösségi média népe is feléledt.

Az X-felhasználó jacob például megragadta az alkalmat, és a Succession című drámasorozat egyik klipjét felhasználva készített egy vicces videót arról, hogyan reagálna Keighley, ha nem a The Game Awards-on jelentenék be a GTA 6 trailerét.

Ez volt az a bejegyzés, amit maga Keighley is kedvelt, s ennek nyomán vélik most úgy a rajongók, hogy a trailer az eseményen fog debütálni: