Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

A Rockstar Games végre mondott valamit a GTA 6-ról, azonnal rekord is született

Nagyon sokan úgy vélték, ez a nap soha nem jön el.

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sokan el sem akarják hinni, de a Rockstar Games a rendkívül hosszú és kellemetlen végtelen csendbe burkolózás és 10 év fejlesztés után végre megszólalt a GTA 6 kapcsán: a közösségi médiában tettek közzé egy bejegyzést a folytatásról, ami rögvest rekordot is döntött.

A stúdió ugyanis végre megerősítette egy, az X-en közzétett bejegyzésében, hogy a jövő hónap elején tervezi bemutatni a Grand Theft Auto 6 első trailerét. Mint ismert, szeptemberben ünnepelte 10. születésnapját a GTA 5, és a GTA Online is, melyek annak ellenére, hogy egy évtizedes játékok, még mindig töretlenül népszerűek.

Függetlenül a GTA Online folyamatos sikerétől, a rajongók abszolút érthetően egyre türelmetlenebbek, sokan pedig nagyon csalódottak, amiért a Rockstar részéről nem érkezett semmilyen hivatalos hír a GTA 6 kapcsán. Ráadásul a Rockstar közelmúltbeli ballépései a Grand Theft Auto: The Trilogy, valamint a Red Dead Redemption Switch és PS4 portjai miatt a stúdiót övező hangulat az utóbbi időben nem kicsit romlott meg.

Az elmúlt években jóformán megszámlálhatatlan pletyka és „szivárgás” keringett a GTA 6 helyszínei, karakterei, főszereplői és még millió más dolog kapcsán, ám ezek közül egyetlen értesülés sem lett hivatalos formában megerősítve. Most azonban a Bloomberg munkatársa, Jason Schreier, egy megbízható bennfentes felfedte, hogy a Rockstar a jövő héten tervezi leleplezni a Grand Theft Auto 6-ot, a teljes trailert pedig decemberben, a Rockstar 25. évfordulója környékén mutatják be.

Csodák csodájára pedig nem sokkal később maga a Rockstar társalapítója, Sam Houser a Rockstar hivatalos X-fiókján egy rövid és egyszerű bejegyzésben erősítette meg a stúdió terveit, miszerint december elején mutatják be a Grand Theft Auto 6 első trailerét. Maga a tweet akkorát ment, hogy szinte azonnal rekordot döntött: már 75 milliószor nézték meg, és több mint egymillió lájkot kapott.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.