Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

A Take-Two-vezér elhintette, 2024-ben debütálhat a GTA 6

A vállalat vezérigazgatója a Take-Two legutóbbi eredménybeszámolója során ejtett el egy utalást arra vonatkozóan, hogy a GTA 6 jövőre jelenhet meg.

...svg content...Fotó: Unsplash/Erik Mclean
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Take-Two legutóbbi eredménybeszámolója során elhangzott előrejelzések szerint a vállalat a 2025-ös pénzügyi év során hatalmas pénzügyi nyereséget fog elérni, ami arra utalhat, hogy a Grand Theft Auto 6 már 2024-ben megjelenhet Xboxra és más platformokra.

A Take-Two legutóbbi eredménybeszámolója során Strauss Zelnick vezérigazgató arra utalt, hogy a GTA 6 már 2024-ben megjelenhet, mivel a vállalat előrejelzése szerint a 2025-ös pénzügyi év során a vállalat éves nettó bevétele 8 milliárd dollárra emelkedik. Egyebek mellett a vezérigazgató ugyanis úgy fogalmazott: Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

„Úgy véljük, hogy a 2025-ös pénzügyi évben belépünk a növekedés következő szakaszába, mivel több olyan úttörő címet tervezünk, melyek várhatóan új minőségi és sikerességi mércét állítanak fel, és lehetővé teszik számunkra, hogy több mint 8 milliárd dollár nettó bevétel és több mint 1 milliárd dollár korrigált működési cash flow-t érjünk el.”

A Take-Two 2023-as pénzügyi évében a nettó bevétel összesen 5,3 milliárd dollár volt, ami 55 százalékos növekedést jelent az előző pénzügyi év 3,4 milliárd dollárjához képest. Úgy tűnik, a jelentős ugrást nagyban elősegítette, hogy a vállalat tavaly májusban felvásárolta a mobilos nagyhatalomnak számító Zyngát.

A 2025-ös pénzügyi év során azonban a Take-Two több mint 8 milliárd dolláros nettó bevételre számít, a vezér közlése szerint „számos úttörő cím” piacra dobásával, így joggal feltételezhetjük, hogy az úttörő címek egyike a Grand Theft Auto 6 lesz.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.