Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Rácz Jenő hamarosan egy olyan Mercedest vezethet, ami több mint álom

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő karrierje csúcsán mozoghat, mondhatni minden területen sikeres, és egy olyan autómárkát képvisel, ami tele van luxusmodellekkel.

Rácz Jenő nagyon fiatalon ért fel arra a bizonyos csúcsra a szakmában, noha úgy kezdte a szakmát, mint bárki más. Alulról küzdötte fel magát, hitt magában, a tehetségében, és abban, hogy teljesülhetnek a céljai.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Ezek a célok igen hamar teljesültek, Jenő pedig bizonyított azoknak, akik talán csak legyintettek az álmaira. Még mindig csak a 30-as évei elején jár, de már évek óta az RTL Klub egyik arca A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP című műsorban.

Sőt, sikeres étterem-tulajdonos, és olyan különleges dolgokra képes a konyhában, hogy néha csak néz maga elé az ember. Különlegesebbnél különlegesebb ételeket készít, talál ki, a Michelin-csillag pedig nem véletlen.

Kiderült, mi okozta „Tippszmiksz” Csabi halálát

Számos más elismerés is került a neve mellé, miközben megtalálta azt a nőt, akire mindig is vágyott. Az égiek igencsak kedvesek vele, mert sikeres, boldog, egészséges, gyakorlatilag mindene megvan, amiről csak ember álmodozhat.

Lapozó: 1 2