Rácz Jenő ilyet még nem látott A Konyhafőnökben

Fotó: RTL Magyarország 6 SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő sok mindent látott már A Konyhafőnökben, de ez még neki is sok volt, érthető volt a kritika a részéről.

Rácz Jenő igyekszik a lehető legjobb csapattal küzdeni A Konyhafőnök új évadában, ami nem egyszerű. Vannak, akik csalódást okoznak, noha eredetileg erős versenyzőként gondolhattunk rájuk.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Számos ilyen eset történt már az évek alatt, és ebből az évadból sem maradnak ki ezek a jelenetek. Jenőt nem egyszer sikerült kiakasztani a legutóbbi adás alatt, aki nem mellesleg olyan formába lendült a Sztárboksz miatt, mint azelőtt soha.

Nem minden ment a tervek szerint a feladatok alatt, és noha Jenő megpróbált segíteni, nem mindenkinek lehetett. Sőt, elismerte, A Konyhafőnök történetében ennyire rossz páros alakítást még nem látott, mint amit Lara és Nesika leművelt.

A pirosak mentora joggal akadt ki és volt csalódott, mert Lara és Nesika komoly csalódást okoztak. Messze alulteljesítettek a közös főzésen, és ennek általában ára van, sokszor kieséssel is járhat.

Lara teljesen összetört Rácz Jenő szavai hallatán, bár tudta, hogy nem teljesítettek jól. Erős figyelmeztetés volt ez, és azok, akik nem tudnak párban dolgozni, biztosan nem juthatnak el a döntőig.