Dollár
425,57 Ft
Euró
422,46 Ft
Font
484,70 Ft
Bitcoin
20,121 $

Ilyen csinosan öltöztetik Rácz Jenőék a kislányukat

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 5. - 15:40

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri arra is figyelnek, hogy milyen csinos, divatos a kislányuk, egy újabb szettben tündököl a baba.

Madarat lehetne fogatni Jenővel és Dórival, de valószínűleg maratonon már nem indulnának el, hiszen a gyerekvállalás igencsak fárasztó tud lenni, néha fizikailag, máskor pedig mentálisan. Az sem ritka, amikor egyszerre érezzük magunkat mentálisan és fizikálisan kimerültnek, de sosem szabad erre teherként tekinteni.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

Dóriék nem is teszik, sokkal inkább igyekeznek megélni a pillanatokat, immáron hármasban. Az évek múlásával csodálatos lesz megélniük azt is, hogy a gyermekük bölcsibe megy, majd óvodába és jön a sulis időszak.

Rendkívül gyorsan eljönnek ezek az idők, amik újabb és újabb kihívások elé állítják az embert. Az élet azonban már csak ilyen, és a sok nehézség ellenére mindig arra a megállapításra jutunk, hogy minden perc aranyat ér.

Curtis megható pillanata a kisfiával

Dóri és Jenő úgy döntöttek, posztolgatnak a kislányukról, de nem tömegesen, mint mások, és nem is mindig mutatják meg a baba arcát. A követők azonban nagyon hálásak, ha együtt láthatják őket, vagy egy olyan fotót, mely prezentálja, milyen gyorsan növekszik a kislány.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.