Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Puskás-Dallos Peti elmondta, miért élt a szüleivel 30 éves koráig

Szerinte nem attól lesz valaki felnőtt, hogy minél hamarabb elköltözik otthonról.

Fotó: Instagram/Puskás-Dallos Bogi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Puskás-Dallos Peti igazán hálás a szüleinek, akik mindig is támogatták, mellette álltak. Egyúttal azt érzi, jól döntött, amikor a zene és a színház felé lépett. „A szüleim is művészeti vonalon mozognak, én sem szerettem volna mást csinálni. Egyáltalán nem bántam meg, hogy így döntöttem” – mondta el a Sláger Fm-en.

Ezt követően arról is szót ejtett, hogy közel 30 évesen költözött el otthonról, amit a szülei egyáltalán nem bántak. Minden bizonnyal örültek annak, hogy ebben is fiuk segítségére lehetnek, aki spórolni szeretett volna. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Későn, közel 30 évesen költöztem el otthonról, amelynek több oka is volt. Egyrészt nem szerettem volna a kis keresetemet mindenféle rossz albérletekre költeni. Másrészt nagyon szeretek a szüleimmel lenni, nekem az a kikapcsolódás, feltöltődés, ha velük lehetek”

– fogalmazott a The Biebers frontembere.

Majd azzal folytatta: „Szerintem nem attól lesz valaki felnőtt, hogy minél hamarabb elköltözik otthonról. A felelősség máshol kezdődik: ha a szüleivel lakik, akkor is meg kell, hogy legyen az emberben. Bízom abban, hogy aki ilyen hosszan otthon marad, ugyanúgy gondoskodik magáról is, főz, takarít, leviszi a szemetet, mintha egyedül lenne”.

Mint mondta, szerencsésnek tartja magát, hogy egy harmonikus családi élet, háttér adatott meg neki. „A mai napig is igyekszem minél többet a családommal lenni” – tette hozzá a rádióműsorban, amelyből az nlc.hu szemlézett.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.