A PSG vezére az egyik futballista apját vetette be, hogy átcsábítsa a klubhoz a játékost

Vinícius Júnior, a Real Madrid (j) és Mario Gaspar, a Villareal játékosa a spanyol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának zárónapján játszott mérkõzésen a villarreali Ceramica stadionban 2019. szeptember 1-jén. A találkozó 2-2 arányú döntetlennel ért véget. MTI/EPA/EFE/Domenech Castello
not image

Borbély Fanni

2021. október 24. - 13:23

Ha a PSG valami a fejébe vesz, az általában meg is valósul, most pedig egy következő fokozatra kapcsoltak, miután a Real Madrid egyik legígéretesebb játékosát eddig nem sikerült átcsábítani.

Florentino Perez általában nem hibázik, főleg nem akkor, amikor meg kell tartania vagy épp meg kell szereznie egy játékost, és az utolsó Brazíliából szerződtetett gyöngyszem, aki úgy tűnik, hogy fehérben fog diadalmaskodni, az Vinícius Junior.

A Sao Goncalóból érkező csatár 21 éves, és nagy jövő előtt áll. Ha az elmúlt szezonokban nem is tartották túlságosan meghatározónak, és hiányzott belőle a vezetés, ebben a szezonban, most, hogy több tapasztalattal rendelkezik, kezd meghatározó lenni. Góljai és asszisztjai döntő pontokat adnak a Real Madridnak, amelyből nagyon híján vannak a sztárok.

Florentino Perez pedig mindenképpen a csapatában szeretné látni, Viníciusnak pedig 2025-ig szóló szerződése van a Real Madriddal, így nehéz lesz számára, hogy elhagyja a Santiago Bernabéut, miután három évvel ezelőtt a spanyol fővárosban kötött ki. De úgy tűnik, hogy Vinícius most újra a PSG-hez akar szerződni.

A párizsi klub, amely idén nyáron szerződtette Leo Messit, Gianluigi Donnarummát, Georginio Wijnaldumot, Achraf Hakimit és Nuno Mendest, még több sztárt szeretne. Leonardo, a PSG sportigazgatója pedig közeli barátja Vinícius édesapjának, amit ki is akar használni.

Ha a Real Madrid Kylian Mbappét akarja vinni, Nasszer Al-Khelaifi, a PSG elnöke visszavág, és Vinícius iránt érdeklődik, ahogy arról az El Nacional is beszámolt. A francia klub a fiatal brazil játékost a vezetés ígéretével szeretné meggyőzni, ami a fehér klubnál nem lesz meg, ha Mbappé is érkezik.

Ezért miután már 2019-ben, 2020-ban és tavaly nyáron is próbálkoztak Vinícius leigazolásával, jövő nyáron a PSG-n belül is belső viták tárgya lesz. Vinícius azonban nagyon jól érzi magát Madridban, és fehérben akar sikereket elérni. Sportszerűen úgy gondolja, hogy a jövője a Real Madridhoz kötődik, de a futball világában is a pénz uralkodik, és a PSG sokkal többet tud nyújtani.