Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Problémák vannak a Real Madrid öltözőjében, amelyek már Florentino Perezhez is eljutnak

Fotó: Twitter/Real Madrid
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Luka Modric nem érti, hogy Ancelotti miért nem engedi többet játszani, amikor szerinte a az „ő korában szükséges“ pihenőidő inkább ront, mintsem segít a teljesítményén.

A Real Madridnál a szezonkezdet egyik nagy meglepetése Carlo Ancelotti döntése, miszerint Luka Modricot túlságosan is középre helyezi. A folytonos játékhoz szokott horvát tapasztalja, hogy az olasz edző nemcsak folyton cserélgeti, hanem időnként ki is hagyja a csapatból, azzal az ürüggyel, hogy Modric korában a testének nagyobb szüksége van a pihenésre. 

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

A 720 percből, amit a Real Madrid eddig a La Ligában játszott, Modric mindössze 369-et, azaz alig több mint a felét, míg Fede Valverde 698, Casemiro pedig 545 percet töltött a pályán. A játékos, aki azért maradt a Real Madridnál, mert úgy gondolta, hogy továbbra is ő lesz a középpálya vezére, bosszús, mert úgy véli, hogy a tétlenség végül inkább megviselheti, mintsem segíthet neki abban, hogy csúcsformában érjen a véghajrába.

A Real Madrid elnökének fülébe jutott Luka Modric kellemetlensége, aki tavaly tavasszal, több ajánlatot is terítéken tartva, Florentino Pérez kifejezett kérésére hosszabbított. A panasz egyébként nem az első, ami a klub öltözőjéből érkezik, hiszen több játékos is van, aki nem igazán érti, hogy Ancelotti milyen menedzsmentet folytat – írja az El Nacional

Florentino, aki szereti Modric futballját, nem érti, hogy miért ilyen kevés percet játszik a horvát, aki múlt kedden a Shakthar ellen remekül teljesített. Az elnök egyelőre nem tervez lépést, bár tudja, hogy az új helyzet Modric távozásához vezethet, de nem kizárt, hogy a dolgok megváltozhatnak, ha a Real Madrid nem kezd el jó eredményeket gyűjteni a következő meccseken.

Modric is csatlakozik azon játékosok listájához, akik egyáltalán nem elégedettek Carlo Ancelottival. Hazardban például mégsem bízott az edző, annak ellenére, hogy a nyáron szerepet ígért neki a csapatban. Hasonló helyzetben van Isco is, aki már eldöntötte, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését, és jövő nyáron ingyen távozik.

Rajtuk kívül még ott vannak azok a játékosok, többek között Marcelo, Jovic és Mariano Díaz, akikre szintén nem számít Ancelotti, sőt, kis is jelentette, hogy örülne, ha a téli átigazolási időszakban elhagynák a spanyol fővárost.