18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Beindult a poéngyár az interneten Ronaldo lecserélése után

Fotó: Twenty20
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 21. - 13:42

Cristiano Ronaldo látványosan fejezte ki nemtetszését, miután Ralf Rangnick úgy döntött, hogy lecseréli a játékost.

Cristiano Ronaldo nem szereti, ha lecserélik – Ralf Rangnick pedig pontosan ezt tette a Brentford elleni idegenbeli meccs alkalmával, amelyen a United 3-1-es győzelmet tudott aratni.

“Nem vártam, hogy megöleljen. Azt kérdezte: ‘Miért engem, miért engem vettek le?’. Azt mondtam neki: ‘A csapat és a klub érdekében kell döntéseket hoznom” – reagált a szakember a helyzetre.

Volt egy pillanat, amikor a menedzser odahajolt a portugálhoz, és mondott neki valamit, a Planet Football pedig készített egy kisebb összeállítást, hogyan ihlette meg az internet népét a jelenet.

Te, te kis p*na, ha azt mondom, hogy csinálj valamit, és te, te ki****ott nagy p*na, ha azt mondom, hogy csinálj valamit, akkor csináld. És ha visszajössz hozzám, akkor ku**ára rendesen elintézzük a dolgot. Rendben? És ha akarod, akkor párba állhatsz, és választhatsz valakit, aki segít neked, és hozhatod a ki****ott vacsorádat. Mert mire én végzek veled, már ku**ára szükséged lesz rá” – írta Spartacus Mills a Twitteren.

A mondat, amely elhíresült az angol labdarúgásban, a szabadszájú John Sittontól származik, akinek a csapata, az Orient 1-0-ra kikapott a Blackpooltól 1995. február 7-én. A menedzser az öltözőben, a kamerák kereszttüzében küldte el az egyik játékosát, majd két másikhoz fordult, és ezekkel a szavakkal olvasott be nekik.

A feltett kérdésre, miszerint mit mondhatott Rangnick Ronaldónak, ilyen válasz is született: Ki a főnök? Én vagy az ördög?

A következő idézet az angol edzőtől, Graham Taylortól származik, aki ezüstérmet szerzett az Aston Villával a bajnokságban, és három évig az angol válogatott szövetségi kapitánya is volt: Taylor itt a negatívitása miatt gúnyolódik egy újságíróval.

“Nem engedhetem, hogy ilyen arcok legyenek körülöttem, mint a tiéd. Nem, nem lehet – mondom neked, ha az egyik játékosom lennél ilyen arccal, ku**ára kirúgnálak. Soha nem lenne esélyed. Mosolyogjatok, mi az üzlet miatt vagyunk itt.”

“Emlékezz, amikor elkezdtem, azt mondtam neked, hogy azok a srácok maradnak meg ebben a szakmában, akik egyenesen, visszafogottan, csendben repülnek. És azok a srácok, akik mindent akarnak; csajokat, pezsgőt, villogást…ők nem maradnak sokáig” – idézte Rob Collins A sebhegyesarcú című filmet.

Egyszerűbb, de humoros válaszok is születtek, mint például ST ötlete, aki azt írta, hogy “Hozz egy üveget…bárki kérdezi, hogy ez egy munkahelyi megbeszélés…maradj csendben!”

A legnagyobb sikert az ESPN FC kérdésére egy olyan mém aratta, amely hasonlóságot vélt felfedezni két kép között.