Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Párharc: Csoki letérdelve és 8 méteres magasságban üvöltött a félelemtől (videó)

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. október 20. - 12:17

Csokinak ment a legnehezebben a feladat, amit ugyan teljesíteni tudott a párjával, nem kerültek jó helyzetbe, és valószínűleg párbajozni fognak.

Csoki óriási lendülettel és pozitív energiákkal érkezett meg a Párharc villájába, de hamar szembesült azzal, hogy ez talán nem az ő játékuk. Ez inkább neki köszönhető, mint a szerelmének, mert rendkívül negatívan viselkedik.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Heddán érezni lehet, hogy messze pozitívabb, igyekszik mindent megtenni, addig Csoki rendre lehúzza őt. Ez pedig nem a legjobb taktika, és legutóbb is volt egy nagyobb vitájuk, hiába teljesítették a feladatot.

A vizes kaland után jöhetett a magassági próba, ami arról szólt, hogy a versenyzőknek 8 méter magasból kellett levetniük magukat a mélybe. Csak akkor kapcsolták le őket a biztonsági kötélről, ha felkészültek az ugrásra.

Voltak, akiknek ez meglehetősen jól ment, míg mások küszködtek. Monoki Lehel is perceken át szenvedett odafent, miközben a kedvese hamar leugrott. Csoki sem volt a helyzet magaslatán, és ezt vehetjük szó szerint is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2