Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Pápai Joci meg volt őrülve Tóth Gabiért az új frizurájával

Pápai Jocinak is nagyon tetszett Tóth Gabi új frizurája, aki sokan másokat is lenyűgözött a Sztárban Sztár leszek!-ben.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi megint stílust váltott, ugyanakkor most messze több pozitív kommentet kapott. A korábbi frizurája nem mindenki tetszését nyert el, ami miatt többek között Eminemnek nevezték.

Gabi bírja a kritikát és sokáig nem is változtatott. A hajszíne viszont cserélődött, most pedig egy egészen más stílusban tért vissza a Sztárban Sztár leszek!-be, aminek ideje alatt ezúttal is nagyon izgalmas pillanatokat láthattunk. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Pápai Joci, aki jó barátságot ápol Gabival, szintén csak dicsérni tudta az énekesnőt. „Meg vagyok őrülve érte, megmondom őszintén. Bevallom!” Erre viccesen megjegyezte Gabi Jocinak, hogy vigyázzon, mit mond, mert megint címlapon lesznek egész héten.

Köllő Babett pedig szokásához híven egy egészen extrém külsőt kapott. Hasonlóra sem volt még példa, mindenkit meglepett ezzel, de azt kell mondjuk, nagyon jól áll neki, felhívja magára a figyelmet.

Babett még fel is állt, hogy megmutassa a ruháját, ami nemcsak feltűnő, hanem rendkívül részletes is volt. Mivel Joci fél a kígyóktól, kissé furcsán nézett Babettre, ám végül megbékült a darabbal.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.