Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Tóth Gabi totálisan stílust váltott, gyönyörűnek tartják a rajongók (fotók)

Tóth Gabi nem először váltott stílust a karrierje során, de azt kell mondjuk, ez még inkább jól áll neki.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi mindig a média középpontjába kerül, akkor is, ha ezért semmit nem tesz. Egyszerűen vannak, akik utaznak rá, és mindent megtesznek azért, hogy rossz színben tüntessék fel, de egész jól tűri ezt.

Legutóbb egy igen döbbenetes történetet mesélt el, ami rámutat arra, hogy a világunk messze nem tökéletes. Az énekesnő igyekszik segíteni, akinek csak lehet, mert bőven van tapasztalata a támadásokban. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Ugyanakkor nem hajlandó megtörni, háttérbe vonulni, csak előre tekint. Ez, ami hajtja előre a szeretettel, mert mindamellett, hogy sokan gyűlölik, rengetegen kedvelik, és ő inkább csak ezt nézi.

Az új dala is nagy siker, rövid időn belül több mint 1 millióan nézték meg a klipet a YouTube-on. Sok levelet is kap, ami megint csak megerősíti abban, hogy a helyes úton halad előre, és ezen nem akar változtatni.

A Sztárban Sztár leszek! is egy fontos állomás az életében, imádja a műsort. Most pedig olyan szinten alakult át, hogy csak keressük a szavakat, de ez még inkább jobban áll neki, mint a korábbi stílus. A követőknek és a rajongóknak is bejön a váltás, sokan dicsérik, gyönyörűnek nevezték.