18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Tóth Gabi levelet kapott egy fiataltól, aki már az öngyilkosságon gondolkozik

Tóth Gabi egy minden eddiginél fontosabb üzenetet fogalmazott meg egy megrázó levél kapcsán, miután egy újabb fiatal gondolkozik azon, hogy végezzen magával.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Gabi csütörtök reggel elvitte a kislányát óvodába, majd elkezdte olvasgatni a leveleket, amiket küldenek neki. Amiatt jelentkezett be, mert van egy-két dolog, amiről beszélni szeretne, és elgondolkozott azon, vajon miért kapja ezeket a durva bántásokat, az élet miért állítja ilyen kihívások elé, amik miatt rettentően erősnek kell lennie.

Azon dolgozik, hogy ebből is a fejlődést lássa, ami sokszor nem egyszerű, miután az interneten keresztül számtalan bántást kapott, nem egyszer kívánták a halálát, akárcsak a családjának. „Most reggel megkaptam a választ.” Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Gabi kitért a 16 éves fiú tragikus történetére, aki vonat elé vetette magát a folyamatos bántalmazások miatt az énekesnő szülővárosában, Tapolcán. „Mert nem bírta el, mert nem mindenki olyan erős, olyan edzett, mint mondjuk én, aki ezt már megszokta, aki ezt már jó ideje kapja és felnőtt vagyok és már jobban kezelem.”

A sok bántalmazás miatt már nem bír tovább élni

Megkapta a választ, hogy miért kellett ezt megélnie, ugyanis rá írt egy fiatal, aki közölte Gabival, a sok bántalmazás miatt már nem bír tovább élni. „Nagyon nagy szüksége van rám, mert úgy érzi, eljött az a pont, hogy nem bír tovább élni, azért, mert annyian bántják, és segítsek neki.”

Gabi természetesen válaszolt a levélre, és minden tapasztalatát átadta a fiatalnak, bízván abban, hogy segíthet. Leírta neki, hogy igenis értékes ember és Isten azokra tesz nehézséget, akik elbírják azt, illetve nagy dolgokra hivatottak. „Nemcsak megnyugtatásképpen írtam neki, hanem tényleg így is gondolom.”

Az énekesnő szerint, ha már egy embernek tudott segíteni azzal az élettapasztalattal, amit megélt, és egy emberben meg tudta változtatni az öngyilkosság gondolatát, akkor megérte az elmúlt 3 év, minden egyes bántás, amit kapott, mert olyan erőre tett szert, melyet felhasználhat mások segítségére, mint most.

Gabi kész segíteni

Tóth Gabi kiemelte, azok, akik hasonló helyzetben vannak, nyugodtan forduljanak szakemberhez, és ő maga is fontosnak tartja a mentális egészséget. Nem tagadja, járt már ő is terápián, és ha szükségesnek érzi, így fog tenni a jövőben is.

Gabi a videójában arra kéri az ehhez hasonló embereket, mint a fentebb említett fiatal, forduljanak hozzá is. „Mert mocskos világot élünk. Mocskos internetes zaklatásokat élünk meg.” A TV2 sztárja reméli, lesz jogszabály, törvény arra, hogy az ilyen esetek büntethetőek legyenek, azok járjanak igazi következményekkel.

Könnyeivel küszködve beszélt arról, nem normális dolog, amikor valakit ilyen szinten bántanak, hogy öngyilkosságot követ el. „Emberek, mi van? Tényleg! Térjetek már észhez.” Szerinte nem lehet eljutni arra a pontra, hogy valakit olyan szinten bántsanak, hogy el akarja dobni magától az életét. „Térjünk észhez!”

A videójában arra kéri az embereket, igenis segítsük egymást, azokat főleg, akiken látni, hogy valami nem stimmel, mert ezzel akár az életüket menthetjük meg. „Egy kedves gesztussal, egy szép szóval.”

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.