Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,531 $

Tóth Gabi új dala egyenesen tarol, nagyon hálás az énekesnő

Tóth Gabi ennél hálásabb már nem i s lehetne, sokan hallgatják az új dalát, mely meghatározó az életében és a karrierjében.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy igen nehéz időszakot tudhat maga mögött, de most újra szerelmes. Már a televízióban is megjelent a párjával, ugyanakkor határozottan tagadta, hogy a kapcsolata alatt viszonyt folytatott volna a férfival.

Az új dala kapcsán is érték támadások, többek között plagizálással vádolták, de Gabi tisztázta, erről szó sincs. Már hozzászokhatott ahhoz, hogy igyekeznek őt félretenni, visszafogni a dalait, de az új alkotása is nagy siker. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Gabi számára ezek most boldog napok, többek között amiatt is, mert vasárnap a nővére, Tóth Vera is fellépett a Sztárban Sztár leszek!-ben. Nem számított rá, számára is meglepetés volt Vera betoppanása.

Ami pedig az új dalát illeti, továbbra is komoly siker, hiszen két hét alatt már több mint 1 millióan hallgatták meg a YouTube-on. Az Átkozott nyár tehát nagy siker, viszont továbbra sem lehet kommentálni, a megjegyzések ki vannak kapcsolva a klip alatt.

„Két hét alatt 1 millióan hallgattátok meg az új dalomat. Köszönöm nektek.” – írta a posztjában Tóth Gabi, aki több mint boldog emiatt, ráadásul karrierje egyik legfontosabb daláról van szó, amire mindig emlékezni fog.