Opitz Barbi a szokásosnál is szebb ezen a képen, valaki majdnem „elsírta magát” miatta

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon természetes és kedves szelfit tett közzé magáról az énekesnő, aki a szokásosnál is szebbnek tűnik.

A szelfik olyan természetessé váltak a világunkban, mint a levegő. Jó néhány évvel ezelőtt indult be ez a trend, gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra. Hirtelen szelfik milliói lepték el a közösségi médiát, szinte minden ezekről a képekről szólt.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Egy külön ipar is létrejött emiatt, többek között a szelfibotokkal, vagy a különböző programokkal, amiknek a segítségével még erősebb, ütősebb szelfiket tudunk készíteni. Igazi őrület vette ezzel kezdetét.

Majd szép lassan, mint minden más, lecsengett a dolog, de az emberek továbbra is sok szelfit készítenek, csak már nem „tömeggyártásban”, mert egyszerűen unalmassá vált, hogy mindenhol ezt látjuk.

Így kerekíti tökéletes fenekét Nicole Scherzinger

Azok a hírességek, akik tartják a mértéket, és nagyon értenek a szelfik készítéséhez, így is ki tudnak emelkedni a sorból. Többek között Opitz Barbi is ezen sztárok közé sorolható, aki időről időre dob magáról egy új képet.

UPDATE: a tartalom időközben sajnálatos módon törlésre került, nem tudjuk, milyen okból

Most is így tett, ezen a szelfin valamiért még a megszokottnál is szebbnek tűnik, talán a jó megvilágítás az oka, de elnézve a hozzászólásokat, másokat is lenyűgözött. „Gyönyörűm, mesebeli királynő, mindjárt sírok.”