Dollár
390,02 Ft
Euró
398,94 Ft
Font
471,59 Ft
Bitcoin
23,064 $

Így kerekíti tökéletes fenekét Nicole Scherzinger

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
not image

Hujber Dávid

2021. március 22. - 03:06

A nők valamiért imádnak fenékedzéseket végezni, arra helyezik a legnagyobb hangsúlyt. A férfiak közül sokan örülnek ennek, mivel a legtöbb esetben ez a testrész, amit megnéznek egy nőn, majd hirtelen azt sem tudják, merre hány óra. Soron kívül Rogán-Gaál Cecília ibizai fürdőruhás fotója mindent is visz Az évek alatt sokkal nagyobb trenddé váltak az edzések, […]

A nők valamiért imádnak fenékedzéseket végezni, arra helyezik a legnagyobb hangsúlyt. A férfiak közül sokan örülnek ennek, mivel a legtöbb esetben ez a testrész, amit megnéznek egy nőn, majd hirtelen azt sem tudják, merre hány óra.

Soron kívül Rogán-Gaál Cecília ibizai fürdőruhás fotója mindent is visz

Az évek alatt sokkal nagyobb trenddé váltak az edzések, és számtalan fenékedzési módszer jött létre, hiszen nemcsak a guggolás létezik. Egyes szalonok csak ezzel foglalkoznak és nagyon magas szinten művelik a szakmát.

Ennek az edzésformának az egyik szépsége, hogy nem kell hozzá sok minden, és túl nagy hely sem, könnyen elvégezhető. Mint mindig, a motiváció jelenti a fő kérdést, így sokan inkább emiatt mennek el a termekbe.

Rácz Jenő szerelmének kerek fenekén ámulhatnak a követők

Ezzel sincs baj, mert jó közösségben lenni, és nem a legjobb dolog, ha mindent otthon végzünk, kivéve, ha ilyen vírusidőszakról beszélünk, mint most. Ugyanakkor a szabadban is végezhetünk hasonló mozdulatukat.

Nicole Scherzinger feneke világhírű lett, sokan szeretnének olyan formás popsikat, mint amikkel ő rendelkezik, de mint azt láthatjuk is a videóban, keményen megdolgozik azért, hogy ilyen formában legyen.