Így kerekíti tökéletes fenekét Nicole Scherzinger

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nők valamiért imádnak fenékedzéseket végezni, arra helyezik a legnagyobb hangsúlyt. A férfiak közül sokan örülnek ennek, mivel a legtöbb esetben ez a testrész, amit megnéznek egy nőn, majd hirtelen azt sem tudják, merre hány óra. Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették Az évek alatt sokkal nagyobb trenddé váltak az edzések, és […]

A nők valamiért imádnak fenékedzéseket végezni, arra helyezik a legnagyobb hangsúlyt. A férfiak közül sokan örülnek ennek, mivel a legtöbb esetben ez a testrész, amit megnéznek egy nőn, majd hirtelen azt sem tudják, merre hány óra.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Az évek alatt sokkal nagyobb trenddé váltak az edzések, és számtalan fenékedzési módszer jött létre, hiszen nemcsak a guggolás létezik. Egyes szalonok csak ezzel foglalkoznak és nagyon magas szinten művelik a szakmát.

Ennek az edzésformának az egyik szépsége, hogy nem kell hozzá sok minden, és túl nagy hely sem, könnyen elvégezhető. Mint mindig, a motiváció jelenti a fő kérdést, így sokan inkább emiatt mennek el a termekbe.

Rácz Jenő szerelmének kerek fenekén ámulhatnak a követők

Ezzel sincs baj, mert jó közösségben lenni, és nem a legjobb dolog, ha mindent otthon végzünk, kivéve, ha ilyen vírusidőszakról beszélünk, mint most. Ugyanakkor a szabadban is végezhetünk hasonló mozdulatukat.

Nicole Scherzinger feneke világhírű lett, sokan szeretnének olyan formás popsikat, mint amikkel ő rendelkezik, de mint azt láthatjuk is a videóban, keményen megdolgozik azért, hogy ilyen formában legyen.