Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Rácz Jenő szerelmének kerek fenekén ámulhatnak a követők

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, erősen kifizetődnek az edzések Dórinál, mert a feneke kerekebbnek tűnik, mint eddig bármikor.

Rácz Jenő nagyon szerencsés, hogy egy ilyen lány mellett élheti az életét, aki nemcsak egy vidám karakter, hanem nagyon csinos is. A Nyerő Párosból megismert Dóri rövid időn belül egy komoly követőtáborra tett szert.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Igyekszik meghálálni a bizalmat, és különböző tartalmakat oszt meg a követőkkel, illetve elég gyakran kérdezz-felelek, vagy igaz-hamis játékot játszik velük. Ennek köszönhetően tudhattuk meg azt is, hogy már átesett a koronavírus-betegségen, vagy azt, hogy a kapcsolatuk elején lefektették a szabályokat.

Dóri számára nagyon fontos a mozgás, az hogy edzésben tartsa magát és olyan formája legyen, amivel elégedett, és jó hatással van rá. Nem mindegy, hogy mit látunk nap mint nap a tükörben, főleg, ha a nőkről beszélünk.

Őrjítő fehérneműs képek jelentek meg Vajna Timiről

Jenő menyasszonya elég akt ív, és nem mindig van ideje arra, hogy a testével foglalkozzon, de ennek ellenére csodálatosan néz ki, sokan irigykedhetnek rá. Jenő büszkén állhat Dóri mellett, mert a kedvese finoman szólva is formában van.

„Gyönyörű vagy drága Dóri! Példaértékű ember vagy!” – írta az egyik kommentelő az új posztja alá. Épp túrázás közben kapták lencsevégre, és az a fenék elég kereknek tűnik, a sok guggológyakorlat meghozta a hatását.