Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,53 Ft
Euró
396,02 Ft
Font
468,76 Ft
Bitcoin
61,965 $

Rácz Jenő szerelmének kerek fenekén ámulhatnak a követők

Úgy tűnik, erősen kifizetődnek az edzések Dórinál, mert a feneke kerekebbnek tűnik, mint eddig bármikor.

...svg content...Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő nagyon szerencsés, hogy egy ilyen lány mellett élheti az életét, aki nemcsak egy vidám karakter, hanem nagyon csinos is. A Nyerő Párosból megismert Dóri rövid időn belül egy komoly követőtáborra tett szert.

Igyekszik meghálálni a bizalmat, és különböző tartalmakat oszt meg a követőkkel, illetve elég gyakran kérdezz-felelek, vagy igaz-hamis játékot játszik velük. Ennek köszönhetően tudhattuk meg azt is, hogy már átesett a koronavírus-betegségen, vagy azt, hogy a kapcsolatuk elején lefektették a szabályokat. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Dóri számára nagyon fontos a mozgás, az hogy edzésben tartsa magát és olyan formája legyen, amivel elégedett, és jó hatással van rá. Nem mindegy, hogy mit látunk nap mint nap a tükörben, főleg, ha a nőkről beszélünk.

Őrjítő fehérneműs képek jelentek meg Vajna Timiről

Jenő menyasszonya elég akt ív, és nem mindig van ideje arra, hogy a testével foglalkozzon, de ennek ellenére csodálatosan néz ki, sokan irigykedhetnek rá. Jenő büszkén állhat Dóri mellett, mert a kedvese finoman szólva is formában van.

„Gyönyörű vagy drága Dóri! Példaértékű ember vagy!” – írta az egyik kommentelő az új posztja alá. Épp túrázás közben kapták lencsevégre, és az a fenék elég kereknek tűnik, a sok guggológyakorlat meghozta a hatását.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.