Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Őrjítő fehérneműs képek jelentek meg Vajna Timiről

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pár perce csak keressük a szavakat, és szóhoz sem jutunk, hiszen annyira „forró” ezeken a képeken Timi, hogy azzal el is vitte a prímet erre a hétre.

Semmi baj nincs abban, ha egy nő kicsit többet mutat magából, mint általában, és itt most elsősorban a fehérneműs képekre gondolunk, nem többre. Néha a tengerparton még kevesebbet látni egyes bikinik miatt…

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Amíg ez teljesen igényes formában zajlik, semmi rossz hatása nincs, hiszen ez is hozzátartozik a divat világához, valamint a sztárokhoz. Nyilván el kell viselni a negatív kritikákat, de amikor valakinek olyan teste van, mint Vajna Timinek, teljesen feleslegessé válik mindez.

Timi gyakorlatilag a tökélyre fejlesztette a formáját, amibe nem lehet belekötni, és különben is, mi értelme van annak, amikor egymás alakját kritizáljuk? Ez az egyik legrosszabb dolog, amit bárki is tehet a közösségi médiában, hiszen romboló hatással bír.

Van egy nagyon fontos kitétele Hajdú Péternek az esküvője kapcsán

Szerencsére Timi erősebb ennél, és jól bizonyítja mindezt a legújabb posztja is, amiben extra-szexi fehérneműben mutatja meg magát. Mintha csak neki tervezték volna, és még stúdiós körülményekre sem volt szükség.

Nálunk ezek a képek mindent vittek, a hét legszexibb fotói lettek, bár még itt a hétvége, ugyanakkor ezt most megelőlegeztük Timinek. A kritikákat ki kell zárni, és csak azokra koncentrálni, amik építenek, ez az egyetlen járható út, amit nyilván Timi is tud.