Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Van egy nagyon fontos kitétele Hajdú Péternek az esküvője kapcsán

Fotó: Hajdú Péter/Instagram
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hajdú Péter egyvalamihez biztosan ragaszkodik a következő esküvője kapcsán, aminek erősen köze lehet a babonához.

Péter és párja egy nagyon nehéz időszakon mentek keresztül, hiszen tavaly év végén nem sokon múlt, hogy az élet elválassza őket egymástól. Ha akkor Péter nem annyira határozott, mint szokott, Eszter ma már nem élne.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

A tavaly nyáron eljegyzett menyasszonyának súlyos volt az állapota, és ha akkor nem hallgat a vőlegényére, akkor valószínűleg bekövetkezik a legrosszabb forgatókönyv. A gyors reakció mentette meg a lány életét, aki ezért nagyon hálás.

„Nem sokon múlott, hogy most ne tudjunk beszélgetni. Ha akkor nem hallgatok Petire, aki azonnal kórházba parancsolt, én sem élem túl.” – idézte a Ripost Esztert a Best magazinból, amiben Péter is mondott pár szót.

A neves tévés és üzletember a harmadik hullám miatt egyelőre nem tudja megkezdeni az esküvő szervezését, de ahhoz ragaszkodik, hogy az ne augusztusban legyen. „Egy biztos, babonából augusztusban biztos nem lesz! Akkor volt a szüleim esküvője, elváltak. Akkor volt az én első esküvőm, én is elváltam. Azt mondom, hogy 2022. december 31-ig valamikor megtartjuk.”

Vajna Timi ismét reagált a bulvársajtóban megjelent cikkekre

Elmondása szerint a lehetséges opciók között szerepel, hogy most ősszel összeházasodnak, de az is, hogy csak jövő nyáron. Nem kapkodnak, mert sokkal fontosabb az egészségük és a boldogságuk, a többi csak bónusz.