Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Van egy nagyon fontos kitétele Hajdú Péternek az esküvője kapcsán

Hajdú Péter egyvalamihez biztosan ragaszkodik a következő esküvője kapcsán, aminek erősen köze lehet a babonához.

...svg content...Fotó: Hajdú Péter/Instagram
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Péter és párja egy nagyon nehéz időszakon mentek keresztül, hiszen tavaly év végén nem sokon múlt, hogy az élet elválassza őket egymástól. Ha akkor Péter nem annyira határozott, mint szokott, Eszter ma már nem élne.

A tavaly nyáron eljegyzett menyasszonyának súlyos volt az állapota, és ha akkor nem hallgat a vőlegényére, akkor valószínűleg bekövetkezik a legrosszabb forgatókönyv. A gyors reakció mentette meg a lány életét, aki ezért nagyon hálás. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Nem sokon múlott, hogy most ne tudjunk beszélgetni. Ha akkor nem hallgatok Petire, aki azonnal kórházba parancsolt, én sem élem túl.” – idézte a Ripost Esztert a Best magazinból, amiben Péter is mondott pár szót.

A neves tévés és üzletember a harmadik hullám miatt egyelőre nem tudja megkezdeni az esküvő szervezését, de ahhoz ragaszkodik, hogy az ne augusztusban legyen. „Egy biztos, babonából augusztusban biztos nem lesz! Akkor volt a szüleim esküvője, elváltak. Akkor volt az én első esküvőm, én is elváltam. Azt mondom, hogy 2022. december 31-ig valamikor megtartjuk.”

Vajna Timi ismét reagált a bulvársajtóban megjelent cikkekre

Elmondása szerint a lehetséges opciók között szerepel, hogy most ősszel összeházasodnak, de az is, hogy csak jövő nyáron. Nem kapkodnak, mert sokkal fontosabb az egészségük és a boldogságuk, a többi csak bónusz.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.