Dollár
396,66 Ft
Euró
403,16 Ft
Font
477,19 Ft
Bitcoin
23,449 $

Vajna Timi ismét reagált a bulvársajtóban megjelent cikkekre

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. március 19. - 08:16

Timi arra kéri az embereket, hogy ne dőljenek be az álhíreknek, és most ismét ennek kapcsán volt kénytelen reagálni.

Az elmúlt időszakban ismét téma volt Vajna Timi szerelmi élete a bulvársajtóban, és megindultak az új pletykák. A sztár időről időre a közösségi médián keresztül kénytelen reagálni ezekre az újságcikkekre.

Soron kívül Óriási pénzbírságot kapott a DIGI

Megint téma Timi és Zoli szerelmi szála, de a híresség egyértelművé tette, hogy egyedül van Miamiban, és nincs egy olyan barátnője sem, aki újságoknak nyilatkozna róla. Elmondása szerint ez mind kitaláció.

„Mik ezek a marhaságok megint? Nincs olyan barátnőm, aki újságoknak nyilatkozna… Ezeket a cikkeket és álhíreket mind maguk az újságírók kreálják.” – tette egyértelművé Timi az Instagram oldalára feltöltött posztban.

Még egy nap sem telt el a posztja után, amikor kitett egy következőt, prezentálván, hogy egyedül van Miamiban. „Miamiban egyedül. Vacsora egyedül. Ne dőljetek be az újságcikkeknek.” – írta az új posztjában, csatolván mellé egy képet vacsora közben.

Opitz Barbi úgy mozog, hogy közben minden megolvad

Timi tehát éli tovább az életét, de mivel egy ismert ember, állandó témát szolgáltat a bulvársajtóban, ahol bizonyos időközönként érdekes dolgokat kell magáról olvasnia. Közben már a 400 ezres követőszámot is elérte a világhírű közösségi médiás platformon.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.