Vajna Timi ismét reagált a bulvársajtóban megjelent cikkekre

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Timi arra kéri az embereket, hogy ne dőljenek be az álhíreknek, és most ismét ennek kapcsán volt kénytelen reagálni.

Az elmúlt időszakban ismét téma volt Vajna Timi szerelmi élete a bulvársajtóban, és megindultak az új pletykák. A sztár időről időre a közösségi médián keresztül kénytelen reagálni ezekre az újságcikkekre.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Megint téma Timi és Zoli szerelmi szála, de a híresség egyértelművé tette, hogy egyedül van Miamiban, és nincs egy olyan barátnője sem, aki újságoknak nyilatkozna róla. Elmondása szerint ez mind kitaláció.

„Mik ezek a marhaságok megint? Nincs olyan barátnőm, aki újságoknak nyilatkozna… Ezeket a cikkeket és álhíreket mind maguk az újságírók kreálják.” – tette egyértelművé Timi az Instagram oldalára feltöltött posztban.

Még egy nap sem telt el a posztja után, amikor kitett egy következőt, prezentálván, hogy egyedül van Miamiban. „Miamiban egyedül. Vacsora egyedül. Ne dőljetek be az újságcikkeknek.” – írta az új posztjában, csatolván mellé egy képet vacsora közben.

Opitz Barbi úgy mozog, hogy közben minden megolvad

Timi tehát éli tovább az életét, de mivel egy ismert ember, állandó témát szolgáltat a bulvársajtóban, ahol bizonyos időközönként érdekes dolgokat kell magáról olvasnia. Közben már a 400 ezres követőszámot is elérte a világhírű közösségi médiás platformon.