Opitz Barbi úgy mozog, hogy közben minden megolvad

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Barbi a képek után egy videóval örvendeztette meg a nagyérdeműt, de volt olyan is, aki a parókája miatt szólt be neki.

Optiz Barbi az év egyik legváratlanabb tartalmával állt elő, amikor „elengedte” a göndör haját és kivasalt verzióban nézhettük meg őt. Sokan már akkor sejtették, hogy ez csak egy paróka lehet, mert az énekesnő soha nem válna meg a fürtjeitől.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Összességében azonban nagyon nagy sikert hozott a váltás, és emiatt több felvételt is láthattunk róla. Sőt, akár még egy koncerten is el tudnánk így őt képzelni, mert a frizura sokkal inkább kihangsúlyozza az arcát.

Barbi is nagyon jól érzi magát ebben a szettben, és mivel figyel a rajongóira, újabb és újabb tartalmakkal áll elő számukra. Nyilván egyeseknek nem tetszik, amit látnak, és ennek hangot is adnak a hozzászólások között.

Ez igen, Gáspár Evelin fullban tolja a divatot

„Nem telik legalább valami természetes parókára?” – tette fel a kérdést kissé pikírten az egyik kommentelő. Volt olyan is, aki egyszerűen csak annyit írt, hogy „szeretlek”. Ez azért elég gyakorinak mondható Dóri oldalán.

Ezúttal Barbi sem fogta hosszúra, egy szívet tett a videó mellé, bár a tánc sokkalt többet mond ezer szólnál. Élvezzétek, mert az énekesnő nemcsak jól énekel, hanem remekül táncol, de egyelőre be kell érnie ennyivel.