Ez igen, Gáspár Evelin fullban tolja a divatot

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Evelin egyre nagyobb eséllyel pályázik arra, hogy ott legyen a legdivatosabb magyar hírességek között, mert nagyon ráérzett erre a vonalra.

Gáspár Evelin immáron teljesen tudatosan építi a médiakarrierjét, igyekszik minden negatív hatást kizárni, és arra koncentrálni, hogy ez legyen az igazi megélhetése, ami úgy tűnik, hogy sikerül neki, mert sorra jönnek a felkérések.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Evelint nem kell félteni, mivel pontosan tudja, hogy mit akar, mik azok a dolgok, amiket még el akar érni az életben, miközben ő nem az a karakter, aki szándékosan generálna maga körül botrányokat, hogy beszéljenek róla.

Ez távol áll tőle, és ha lehet, akkor a magánéletét a lehető legjobban kizárja, de sajnos ez legutóbb nem sikerült, mert nagyon elfajult a helyzet. Az ügynek még biztosan lesz folytatása, ugyanakkor ez sem állíthatja meg őt.

Tóth Andi nagyon pikáns választ adott a róla megjelent cikkre

A divat a sztárság legnagyobb velejárója, és a sztárok igyekeznek minél többet kihozni ebből, pénzügyi szempontból is, mivel minél egyedibb valaki, annál nagyobb tömegeket képes megmozgatni, ami szépen hozhat a konyhára.

Mint azt írtuk, Győzike idősebbik lánya tényleg ráérzett a „ritmusra”, és csak úgy szórja magáról a trendi képeket. Jól is állnak neki ezek a szettek, és az új formája hozzáadja azt a plusz, amire az emberek felkapják a fejüket.