Dollár
381,83 Ft
Euró
394,59 Ft
Font
466,00 Ft
Bitcoin
24,443 $

Tóth Andi nagyon pikáns választ adott a róla megjelent cikkre

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. március 16. - 15:11

Andi nem hagyta annyiban a róla megjelent egyik bulvárcikk tartalmát, amiben egy pszichológus szólalt meg, és mondta el a véleményét.

Tóth Andi ezúttal a Bors egyik cikkére adott reakciót az Instagram oldalára feltöltött videós üzenetben. „Megszólalt egy pszichológus: Terápiára lenne szüksége Tóth Andinak” – hangzik a cikk címe, amiben egy szakember azt mondja, az első lépés a belátás lenne, hogy a sztár elismerje, valami nincs rendben vele, és csak utána jöhetne a kezelés.

Soron kívül Interjú: Lovas Annabella, aki tud nagyon morcos is lenni

A Bors felkeresett egy pszichológust, hogy megtudja, vajon mi is járhat Andi fejében, akinek időről időre vannak kisebb „kirohanásai”, amik részben érthetőek is, hiszen igen komoly támadásokat kell kiállnia a közösségi médiában.

„A véleményem erről a cikkről, ‘Megszólalt a pszichológus: terápiára van szüksége Tóth Andinak’, az, hogy az újságírónak akkor kellett volna pszichológust küldenie hozzám, amikor 15 évesen felköltöztem ebbe az országba, és az idegrendszerem az… Megkattant”

„Aztán valószínűleg az illető valószínűleg még soha nem volt pszichológusnál. Édesem, én évekig jártam. Nekem egy ilyen kis újságíró nem nagyon tud újat mondani.” – folytatta Andi, akit megint kicsit felkaphatta a vizet.

Gáspár Zsolti megszólalt a Győzike villája mellett felcsapott lángokat követően

„Illetve a pszichológus, aki megszólalt ebben a témában… Elképesztő, micsoda képességei vannak egyeseseknek. Figyelj, sikerült engem bármilyen kommunikáció nélkül elemeznie, diagnózist felállítania rólam, elképesztő.”

„Ami sanszosabb, az az, hogy a józsefvárosiról szerezte a diplomát.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.