Tóth Andi nagyon pikáns választ adott a róla megjelent cikkre

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andi nem hagyta annyiban a róla megjelent egyik bulvárcikk tartalmát, amiben egy pszichológus szólalt meg, és mondta el a véleményét.

Tóth Andi ezúttal a Bors egyik cikkére adott reakciót az Instagram oldalára feltöltött videós üzenetben. „Megszólalt egy pszichológus: Terápiára lenne szüksége Tóth Andinak” – hangzik a cikk címe, amiben egy szakember azt mondja, az első lépés a belátás lenne, hogy a sztár elismerje, valami nincs rendben vele, és csak utána jöhetne a kezelés.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A Bors felkeresett egy pszichológust, hogy megtudja, vajon mi is járhat Andi fejében, akinek időről időre vannak kisebb „kirohanásai”, amik részben érthetőek is, hiszen igen komoly támadásokat kell kiállnia a közösségi médiában.

„A véleményem erről a cikkről, ‘Megszólalt a pszichológus: terápiára van szüksége Tóth Andinak’, az, hogy az újságírónak akkor kellett volna pszichológust küldenie hozzám, amikor 15 évesen felköltöztem ebbe az országba, és az idegrendszerem az… Megkattant”

„Aztán valószínűleg az illető valószínűleg még soha nem volt pszichológusnál. Édesem, én évekig jártam. Nekem egy ilyen kis újságíró nem nagyon tud újat mondani.” – folytatta Andi, akit megint kicsit felkaphatta a vizet.

Gáspár Zsolti megszólalt a Győzike villája mellett felcsapott lángokat követően

„Illetve a pszichológus, aki megszólalt ebben a témában… Elképesztő, micsoda képességei vannak egyeseseknek. Figyelj, sikerült engem bármilyen kommunikáció nélkül elemeznie, diagnózist felállítania rólam, elképesztő.”

„Ami sanszosabb, az az, hogy a józsefvárosiról szerezte a diplomát.”