Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Gáspár Zsolti megszólalt a Győzike villája mellett felcsapott lángokat követően

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
not image

Hujber Dávid

2021. március 16. - 14:19

Zsolti Balázsék vendége volt a Rádió 1 reggeli műsorában, ahol elismerte, hogy valóban ő volt az, aki felgyújtotta a nádast.

Győzike hétfő este élő videót készített a tűzesetről, és nagyon aggódott, mivel úgy gondolta, akár az egész házuk is leéghet. Rendkívül dühös volt, és szerinte szándékos gyújtogatás történhetett, majd a felesége, Gáspár Bea is reagált.

Soron kívül Jakab feltette a kérdést: milyen képviselő az, aki nem járja az országot?

Bea a Facebook oldalon fakadt ki, és célzásokat tett arra vonatkozólag, hogy ki lehetett az, aki begyújtotta a nádast a ház mögött, ami miatt végül tűzoltókat kellett hívni. Még egy ipari kamerafelvételt is bemutatott a bejegyzése részeként.

A Ripost a cikkében arról számolt be, hogy Zsolt, aki a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsor vendége volt, beismerte, hogy ő gyújtott tüzet. „Ez biztonságos volt, nem gyújtom magamra a lakást. Igen, én vagyok újságpapírral a kezemben a kamerán, miért tagadnám le? Az ikergyerekeim nagyon köhögnek a nádtól, és felénk fújja a szél. Tisztasági gyújtást csináltam, erre már ők mindjárt mentek kamerával” – idézte a lap Zsoltit.

Zsolti nem érti, hogy miért kellene erről mindenkinek szólnia, mivel saját tulajdonuk a nádas. Elmondása szerint Bea most körbehaknizik mindent a sztorival. Az újságot pedig amiatt vitte magával, hogy közben szórakoztassa magát, olvasgatott.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.