Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Gáspár Zsolti megszólalt a Győzike villája mellett felcsapott lángokat követően

Zsolti Balázsék vendége volt a Rádió 1 reggeli műsorában, ahol elismerte, hogy valóban ő volt az, aki felgyújtotta a nádast.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike hétfő este élő videót készített a tűzesetről, és nagyon aggódott, mivel úgy gondolta, akár az egész házuk is leéghet. Rendkívül dühös volt, és szerinte szándékos gyújtogatás történhetett, majd a felesége, Gáspár Bea is reagált.

Bea a Facebook oldalon fakadt ki, és célzásokat tett arra vonatkozólag, hogy ki lehetett az, aki begyújtotta a nádast a ház mögött, ami miatt végül tűzoltókat kellett hívni. Még egy ipari kamerafelvételt is bemutatott a bejegyzése részeként. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

A Ripost a cikkében arról számolt be, hogy Zsolt, aki a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsor vendége volt, beismerte, hogy ő gyújtott tüzet. „Ez biztonságos volt, nem gyújtom magamra a lakást. Igen, én vagyok újságpapírral a kezemben a kamerán, miért tagadnám le? Az ikergyerekeim nagyon köhögnek a nádtól, és felénk fújja a szél. Tisztasági gyújtást csináltam, erre már ők mindjárt mentek kamerával” – idézte a lap Zsoltit.

Zsolti nem érti, hogy miért kellene erről mindenkinek szólnia, mivel saját tulajdonuk a nádas. Elmondása szerint Bea most körbehaknizik mindent a sztorival. Az újságot pedig amiatt vitte magával, hogy közben szórakoztassa magát, olvasgatott.