Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Gáspár Bea dühödten beszélt a nagy tűzeset után, ami akár az egész házukat elvihette volna

A tűzesetet követően Gáspár Bea szintén megszólalt, aki több videót is megosztott az esetről, illetve részletesebben is kitért a történtekre.

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, hétfő este tűz ütött ki Gáspár Győzőék villája mögött, ami akár az egész házra is átterjedhetett volna. Szerencsére lassabban terjedt a tűz a lángoló nádakkal, és közben kiértek a tűzoltók.

Győző dühöngött, és biztos volt benne, hogy gyújtogatás történt. Az általa készített élő közvetítésben többször szitkozódott, mert szerinte nem véletlenül kapott lángra a nádas. Ha a tűz átterjed a garázsra, akkor a ház is lángokba borul és valószínűleg minden porrá ég. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Szerencsére nem így lett, és Győző már a videójában megjegyezte, hogy vissza fogják nézni a felvételeket, amiket a kamerák rögzítettek. Bea is rettentő dühös lett, majd a hivatalos Facebook oldalán keresztül osztotta meg az érzéseit, miközben videókat is posztolt mellé.

Vasvári Vivi csodálatosan érzi magát a napsütötte Dubajban

Minek nekünk ellenség, ha van egy testvérünk. Arra értünk haza édesanyámtól, hogy a mögöttünk lévő nádas lángol és már…

Közzétette: Bea Konyhája – 2021. március 15., hétfő

Győzike felesége a bejegyzésében leírta, hogy az édesanyjától értek haza, majd meglátták a lángokat. Természetesen azonnal kihívták a tűzoltókat, akikre nagy szükség volt, mert a lángok, ha lassan is, de közelítettek a ház felé. „Arra értünk haza édesanyámtól, hogy a mögöttünk lévő nádas lángol és már szinte a kerítésünket és a garázsunkat nyaldossák a lángok.”

A bejegyzés alatt a kommentekben rengeteg vélemény született, érezhetőek voltak az indulatok. „Nem akartam elhinni, hogy ki van a felvételen, a nevét nem akarom elmondani, de egy nagyon közeli hozzátartozónk. A lányát kérdeztem meg, hogy szerinte ez ki, ő is mondta, hogy az apja az, felismeri.” – mondta Bea a Blikk kérdésére.