Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Vasvári Vivi csodálatosan érzi magát a napsütötte Dubajban

Ezek most különösen boldog napok lehetnek Vasvári Vivi számára, aki Dubajban tartózkodik a párjával, ahol az idő kicsit más, mint Magyarországon.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vivi élete a legkisebb túlzással sem mondható unalmasnak… Rengeteg fotózáson vesz részt, közben neveli a két csodálatos gyermekét, műsorokban szerepel, termékeket reklámoz és járja a világot, ami az egyik legjobb dolog.

Jelenleg Dubajban tartózkodik, ahol az időjárási körülmények nagyban eltérnek a hazaitól. Egy hely, ahol gyakorlatilag mindig jó idő van, nem kell azzal foglalkozni, hogy jön a tél, vagy a sokak által utált január és február. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Ez a két legsötétebb hónapunk, amikor kvázi valóban csak rossz idő van, majd jön a március, mely megnyitja előttünk a kapukat a jobb idő felé. Jelenleg is valami hasonló történik, bár ez a hidegebb és szelesebb idő nem a legjobb.

Egy női test, amiért férfiak milliói bolondulnának meg

A híres modell ezzel szemben már most érezheti a bőrén a nyári napsütés erejét Dubajban, ahol megannyi érdekesség várja, mint például a híres kert, ami egészen elképesztő látványt nyújt a különleges alkotásokkal.

Vivi csodálatosan érzi magát, és az eddig megszokottakhoz hasonlóan csinosan öltözött fel. A melegben közben friss epret majszolgat, szóval gyakorlatilag minden a helyén van, kellemes időtöltést kívánunk hozzá!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.