Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Vasvári Vivi csodálatosan érzi magát a napsütötte Dubajban

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezek most különösen boldog napok lehetnek Vasvári Vivi számára, aki Dubajban tartózkodik a párjával, ahol az idő kicsit más, mint Magyarországon.

Vivi élete a legkisebb túlzással sem mondható unalmasnak… Rengeteg fotózáson vesz részt, közben neveli a két csodálatos gyermekét, műsorokban szerepel, termékeket reklámoz és járja a világot, ami az egyik legjobb dolog.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Jelenleg Dubajban tartózkodik, ahol az időjárási körülmények nagyban eltérnek a hazaitól. Egy hely, ahol gyakorlatilag mindig jó idő van, nem kell azzal foglalkozni, hogy jön a tél, vagy a sokak által utált január és február.

Ez a két legsötétebb hónapunk, amikor kvázi valóban csak rossz idő van, majd jön a március, mely megnyitja előttünk a kapukat a jobb idő felé. Jelenleg is valami hasonló történik, bár ez a hidegebb és szelesebb idő nem a legjobb.

Egy női test, amiért férfiak milliói bolondulnának meg

A híres modell ezzel szemben már most érezheti a bőrén a nyári napsütés erejét Dubajban, ahol megannyi érdekesség várja, mint például a híres kert, ami egészen elképesztő látványt nyújt a különleges alkotásokkal.

Vivi csodálatosan érzi magát, és az eddig megszokottakhoz hasonlóan csinosan öltözött fel. A melegben közben friss epret majszolgat, szóval gyakorlatilag minden a helyén van, kellemes időtöltést kívánunk hozzá!